@C.Mike Mersi, speranța moare ultima.
Easy-R a.k.a. JS3
Collapse
X
-
Originally posted by Petru75 View Post1) Ba da, eu am fcut-o.
2) Nu mor, doar îmi rup piciorul. Nu-mi place s dau din mâini i picioare ca maimua din copac în copac atunci când conduc. Am trotinet electric pe care o conduc prin traficul bucuretean, printre maini, cu aproape 40 km/h. Mii de kilometri pe an! Cu dou degete! Acceleraie i frân! Am dat sub o mie de euro pe ea. Pe Dacie am dat de 11 ori mai mult. Am pretenia s-o conduc tot cu dou degete!
Trimis de pe al meu ONEPLUS A3003 folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by raulz0r View PostTotusi atunci s-a lasat cu refunduri si cu produse care au fost returnate, crezi ca Dacia va primi inapoi masinile ?
Cel putin eu pe asta am mizat cand am cumparat masina. Totusi esta Dacia/RENAULT nu o firma de la coltul strazii.
"Vinde Dacia. Îti cumperi 11 trotinete."
In continuare radem unii de altii si ALTII de noi toti.
Comment
-
Pai asta incercam eu acum cateva posturi in spate sa zic, totusi cei ce ati cumparat Easy-R ati cumparat cu buna credinta, nu e nimeni sadic sa isi cumpere ceva fara sa aibe sperante ca va fi totul bine pana la urma.
Comment
-
Fiecare cu motivele lui, eu am vrut masina noua special pentru a configura masina cum vreau, easy-r a fost una din principalele motive de achizitie a stepway. Sper sa nu am probleme, daca vor fi schimb ambrajul si asta e, eu personal am stiut ca e posibil sa apara probleme la cutie dar nu a cantarit foarte mult in decizia luata, un risc asumat, nu regret alegerea, cu probleme sau fara as face din nou aceasi alegere. Deci cine a luat easy-r a luat cu buna stiinta, cine e dezamagit inseamna ca nu a stiut ce ia sau nu a fost hotarat.
Parerea mea.Last edited by vyp75; 25 September 2018, 19:03.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Salut vyp75. Nu am stiut ca ai Stepway (cu JS3?). De acord cu tine.
Se poate sa postezi si cateva impresii? Cati km, cum se comporta, etc.
Cred ca ar fi de ajutor colegilor. Cum a spus si Mike unii colegi de valoare (acum doar georgstelsib imi vine in minte) au incetat sa mai posteze.
Orice informatie ar fi de ajutor celor care au probleme (iar lucrurile se pare ca nu sunt asa simple) cu trepidatiile.
PS: de mult doream sa ajung si eu sambata in Valea Aurie, nu am reusit. Sper sa ajung sambata asta. Poate mai schimbam ceva impresii.
Daca citeam si prima pagina din jurnal filozof eram
Totusi niste opinii despre JS3 mai detaliate ar fi binevenite..
Comment
-
Vi se pare cunoscut simptomul?
Comment
-
Salut am făcut 11500 k de când am mașina primele trepidații au apărut la 500k acum după 3luni aproape zic eu că am învățat să conduc mașina asta trepidații mai am doar când nu sunt atent cu traficul sau când dau cu spatele și am rotile virate aici încă nu am reușit să îi dau de cap in 2saptamani mă voi duce sa fac prima revizie și voi cere și schimbarea chitului de ambreiaj tocmai din cauza trepidațiilor care au fost până acum sper că după ce îl vor schimba sa nu mai am deloc sa vedem daca ar vrea să îl schimbe pe garanție pt că am montat gpl pe mașina
Comment
Comment