@ rodavidoff , ai incercat sa ”ataci” putin bazat pe o interpretare putin tendentiosa, ai continuat desi nu aveai dreptate iar acum incerci o alta ”abordare”. Ei bine acele informatii nu sunt sterile, ”așa puțin cum am reușit” ai facut-o pe baza lor (copy-paste pana la virgula), ” și le-am testat și făcut efectiv” datorita unei baze de date oferite de mine chiar si a programului (dat si colegului dar pus link-ul direct de la dezvoltator). Deci te-am ajutat concret, intelegi? (” Doar că nu ne ajuți concret. Înțelegi?”). Si nu doar pe tine ci si pe altii, vezi colegii care au facut calibrarea inaintea ta si mi-au multumit la vremea aceea pentru informatiile oferite, iar acum ma injura (chiar si in turceste). Asta referitor la ”calibrarea” asta (cu care si acum inca incerc sa va ajut oferind date pentru a nu o face aiurea). Ca nu doriti sa intelegeti si interpetati cum\ce va convine (vezi si exemplul precedent) nu este din vina mea.
Urmaresc topicul acesta inca de la inceput, nu am avut problema asta a trepidatiilor dar tot timpul am incercat sa o inteleg si sa ajut atat cat pot si cat stiu. Nu reiau toate discutiile (inca din prima pagina) insa in umila mea opinie din toate cele s-au relatat pana acum sunt cred cel putin doua situatii diferite generate de cauze principale (raman la parerea ca sunt un cumul de factori) diferite. Iar acestea ar trebui tratate separat.
Urmaresc topicul acesta inca de la inceput, nu am avut problema asta a trepidatiilor dar tot timpul am incercat sa o inteleg si sa ajut atat cat pot si cat stiu. Nu reiau toate discutiile (inca din prima pagina) insa in umila mea opinie din toate cele s-au relatat pana acum sunt cred cel putin doua situatii diferite generate de cauze principale (raman la parerea ca sunt un cumul de factori) diferite. Iar acestea ar trebui tratate separat.
Comment