Aha,... sincer nici eu nu m-am gandit la asta dar acum am inteles mai bine, iar daca ai incercat sa fii mai atent la toate aspectele si conditiile de drum sa poti sa gasesti o logica cand trepideaza si cand nu atunci iti sugerez sa studiezi si alinierea planetelor eventual si horoscopul de dimineata, vezi ex cand Mercur este retrograd daca ai sau nu trepidatii ori daca acestea cresc in intensitate (cu rezervorul plin si gol pentru a analiza ambele situatii si elimina variabilele) si apoi desigur ca poti detalia toate acestea (la fel ca toate celelalte bazate pe aceeasi logica) si poti sa le adaugi si la ”Metode de evitare a trepidatiilorJS3”, eventual poti deschide si un topic nou despre asta pentru ca acesta a ajuns deja la 430 de pagini ”cu de toate”, serios acum: orice experienta care ii poate ajuta pe ceilalti este desigur binevenita.
PS: iar referitor la "aspecte si conditii de drum" destul de probabil ca @ gabrieln1960 a incercat si scenariul acesta cu ”rezervorul” (a circulat si cu el plin dar si la jumatate\gol, insa nu stiu daca poate detalia intensitatea trepidatiilor, pentru ca din cate a scris nu le are pana acum)....
PS: iar referitor la "aspecte si conditii de drum" destul de probabil ca @ gabrieln1960 a incercat si scenariul acesta cu ”rezervorul” (a circulat si cu el plin dar si la jumatate\gol, insa nu stiu daca poate detalia intensitatea trepidatiilor, pentru ca din cate a scris nu le are pana acum)....
Comment