Easy-R a.k.a. JS3

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut /bun venit in aceasta comunitate

Daca "​Am luat de curând un 1.5 dci easy r ..." atunci poti sa citesti si sa postezi in celalalt topic:​​​​​​

iar acolo gasesti multe informatii, detalii, experiente, etc... exact pentru masina pe care care ai achizionat-o (plus ca pe acolo NU sunt asa multe posturi despre "celebrele zdruncinaturi" ca pe aici).

Sa o stapanesti sanatos si volanesti cu placere, multi km fara probleme!

Comment

• Bună ziua grup!
      Detin un Logan 0.9 Tce 2019 Easy-r

Am trepidații la plecarea de pe loc.
      ma gândeam sa-i fac o calibrare la fiecare 10.000 de km.

credeți că ar ajuta?

Comment

• Vă salut! Pentru o calibrare la un easy r în Timișoara ? Știe cineva un mecanic…la Dacia tocmai în martie am găsit și tot am probleme cu acele linii intermintente uneori . Mulțumesc anticipat!

Comment

• Salut, daca tin bine minte avem un coleg de forum in Timisoara care se pricepe la diagnosticarea X52, daca citeste postul tau si daca doreste sa te ajute atunci te poate contacta.

Dar eu sunt putin sceptic ca doar o “calibrare la un easy r” (iar despre “calibrare” s-a discutat foarte-foarte mult si in acest topic) iti va rezolva problema “cu acele linii intermintente uneori”, tinand cont si de ceea ce ai scris in alta parte “… ( problema acele trei linii care apar și nu pleacă decât în R, doar când vrea ea)…”. Destul de probabil ca acest efect / simptom se va agrava in timp, plus ca acest mesaj are mai multe potentiale cauze (doar ca info atasat si o captura, fiecare dintre acestea avand proceduri separate), unele cauze putand sa fie mai usor de rezolvat altele insa necesita investigatii si analize mai aprofundate, tocmai de aceea nu sunt multe persoane \service-uri care “se baga” la aceasta transmisie Easy-R si care pot sa si rezolve problemele in mod corespunzator (si nu de putine ori s-a “apelat” si la “Nivel de expertiză superior” cand masina a fost chiar imobilizata).
          Attached Files

Comment

• Mulțumesc mult ! Ideea este ca am cumpărat mașina pregătit de orice problemă doar ca greșeala mea a fost ca nu m-am interesat in timp util de cineva care sa fie priceput pe aceste probleme in zona unde locuiesc. Am citit și răsfoit tot ce ați scris și apreciez ca ajutați mulți dintre voi cu orice informație .Mi-a făcut figura asta de două ori iar ieri am sunat la reprezentanta dar prin martie abia au liber…

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google