Accident Sandero 2 Stepway

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

- nu o vand, ramane in familie
    - m-a speriat pretul din dezmembrari. Pt bara, capota, usa, ornamente etc mi s-au cerut cam 5 000 lei. Ma rog, fiecare era completa ( usa cu oglinda, bara cu proiectoare etc).

Comment

Macar sunt pe culoare? Ai un PM de la mine cu o bara.
      PS: Poti folosii rezerva ca inlocuitor pentru roata afectata.

Comment

Daca e dauna totala de ce nu iti dau banii pentru alta masina?

Comment

Pentru ca masina nu e noua.
          Last edited by mr.K; 2 October 2015, 13:57.

Comment

Dacă nu citim...

Nu faci in reprezentanta ? Nu inteleg, cumperi tu piesele din exterior si te duci cu ele in reprezentanta sau cum ?! Daca e dauna totala, nu-ti da alta ?

Nu. Eu primesc 75% din valoarea devizului plus epava. Tocmai asta e, nu se repara in reprezentanta.
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Am inteles. Eu am casco la alta societate de asigurari si in primii 3 ani imi da valoarea de nou in caz de accident sau furt.

Comment

Eu am casco la alta societate de asigurari si in primii 3 ani imi da valoarea de nou in caz de accident sau furt.
                Da, da... si marmota...

Comment

E adevarat. Nu stiu daca am voie sa scriu numele asiguratorului.

Comment

Camatarii si asociatii SA ?

Comment

Nu. G******A S.A. Daca nu cunosti, nu vorbesti.

Comment

Nu degeaba a luat 4 * la EuroNcap. Ai masina la dacoserv militari?! Am vazut un sandero cu ANA la numar.. si da..lovit pe dreapta fata. Eu te-as sfatui sa cumperi macar piesele noi (aripa dreapta, usa (poate dezmembrari) capota, far..plastice ce s-au spart pe partea dreapta)... si ce tine de partea mecanică.
                        Usa : http://olx.ro/oferta/usa-fata-dacia-...3-ID4559o.html
                        Bară: http://www.dezmembrarimasini.ro/bara...--5128414.html
                        Last edited by andrei_mircea; 2 October 2015, 15:24.
                        My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Cele 4 stele erau doar 3: Luca si Matei. Adica ... Vai capul lor de stele. Noroc cu esp si martorii de centuri ca altfel.... Cat a avut loganul 1 atat are si cotoarba 2.0.

Comment

Originally posted by aslanalbert View Post
                            Nu. G******A S.A. Daca nu cunosti, nu vorbesti.
                            si eu am avut casco la ei. au platit 2 daune totale plus vreo 3 tamponari plus o capota deschisa in emrs la 130 kmh - toate facute la reprezentanta, fara probleme. Super tari tipii.

Originally posted by skd_ozenel View Post
                            Cele 4 stele erau doar 3: Luca si Matei. Adica ... Vai capul lor de stele. Noroc cu esp si martorii de centuri ca altfel.... Cat a avut loganul 1 atat are si cotoarba 2.0.
                            la toate masinile stelele se pun pentru prostii de genu'. Daca esti destept te uiti la protectia in procente a pasagerilor. In mod normal, asa ar trebui sa compari cat de sigure sunt marcile auto. Fosta serie de dacioaie au luat 3 stele datorita lipsei ESP-ului si piuitului de centura. Sandero are 80% protectia pasagerilor iar skoda fabia de exemplu, are 81% si are 5 stele.
                            Last edited by pilifida; 5 October 2015, 08:50. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

Pana acum nu am avut evenimente. Sper sa nu am in continuare.

Comment

Poti pune un scan din contract unde scrie ca daca bulesti masina in primii 3 ani, iti dau bani de una noua? Unii fac peste 100k in primii 3 ani.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google