If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sunt ok husele de la huse.ro
Am avut pe cealaltă mașină....doar că prețul a crescut cu 40 %
De modificări nu prea am chef. Îmi este suficientă echiparea SL PLUS...poate un CB, cheder capotă, geamuri fumurii, huse...din astea fără „operații chirurgicale„
După vizionarea mai multor huse prin magazine...rezultatul ... huse.ro
Cum se comporta pielea ecologică de la huse.ro?
Aș vrea să pun pe lateral și bază.
Am luat anul trecut huse din vitan. Huse de origine, nu se prind ca alea universale ci sunt facute pentru Logan 2. Se monteaza foarte usor si se demonteaza si mai usor. Le am de un an si le-am spalat deja de 2 ori(am copil mic). Ce nu imi place la ele faptul ca pe spate am doar o husa pentru tetiera tip virgula, celelalte 2 sunt ca pe fata dar merg.
Am dat 180 ron pe ele, cele universale erau 150, merita din plin diferenta. La bancheta din spate sunt separate pentru fiecare parte si se prind cu arici. Incerc sa gasesc pozele, le-am postat pe alt topic.
L.E. am gasit topicul...pozele nu au fost cele mai reusite insa le voi demonta cat de curand pentru o noua spalare si voi face poze la sistemul de prindere.
Huse de la ...huse
Montatul mi-a luat o grămadă de timp și nu am terminat...
Trebuie să vad cum se dă bancheta jos sau cum să fixez mai bine șezutul... prinderea pe sub banchetă
Cauta sa dai bancheta jos si scaunele, se monteaza super daca-s date jos, asa am facut eu la Leutzul meu si arata perfect intinse. Gaurile pentru tetiere cu o tigara aprinsa le dai .
Husele din față au venit tăiate pentru tetiere...cruce...cele din spate nu ( 4 tetiere la număr....câte 2 pentru fiecare model... )
Metoda aplicată pentru găuri a fost / va fi cuter/ foarfecă.
Problema este scoaterea / rabatarea banchetei să întind bine husa banchetei....am tras (nu prea tare) fără succes.
Husele vechi după 4 ani și o spălare erau ca noi...doar petele de grăsime. Nu s-a pus problema de desfăcut / deșirat.
Huse de la ...huse
Montatul mi-a luat o grămadă de timp și nu am terminat...
Trebuie să vad cum se dă bancheta jos sau cum să fixez mai bine șezutul... prinderea pe sub banchetă
N-ar trebui sa-ti ia gramada de timp. Eu in circa jumatate de ora le-am montat, lucrand lejer.
La bancheta din spate, sezutul in rabatezi in fata. Bagi mana in zona cuplelor pentru centuri si tragi in sus.
Spatarul se rabateaza apasand cele doua butoane aflate pe laterale.
Sistemul de prindere al huselor e simplu si eficient. Iti zic din experienta pentru ca am si eu de la huse.ro
Bafta!
A mers relativ usor montajul...mai ales ca am avut de unde sa aleg dintre piese....doua randuri de huse pentru tetiere. )
Eu sunt mai gentil si nu am tras suficent de tare de bancheta, iar spatarul e fix. Aici am pierdut timp.
A da, a doua zi am vazut ca nu prinsesem la scaunele din fata...sezutul la mijloc.
Printre altele, fata de primul rand de huse, acestea nu au mai fost marcate unde se aseaza, iar buzunarele sunt largi. In rest aceleasi materiale de calitate, care nici dupa 4 ani nu s-au lasat, scamosat.
Gaurile pentru tetiere la scaunele din fata au venit date...X cu cuterul, iar pe cele din spate le-am facu la fel. S-au ascuns perfect sub inelele de plastic in care intra tetierele.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment