Am vazut la un logan laureat, care are buzunare la spatele scaunelor din fata, din fabrica, avea huse care aveau un decupaj in dreptul acelor buzunare,pt a putea fi folosite acele buzunare, asa au venit husele din ce mi a zis propietarul
Huse Scaune Pt Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by IancuMIC View PostAm huse de la ei. Arata foarte bine; cat or fi de rezistente, nu pot sa-ti spun.
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...0&postcount=46
m-ai convins.
si din aceasi combinatie de culoare o sa cumpar.
ms pt sfat.
Comment
-
iti recomand si eu huse.ro
pe loganul vechi am pus huse tot de la ei acu vreo 5 ani. nu s-au decolorat, nu s-au largit, nu s-au subtiat. ei nu fac huse universale, ci au tipare in functie de modelul masinii.
pe loganul actual tot de la ei am pus.
recomand!Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Eu am apucat si am cumparat din lidl un set de huse universale cu zona speciala pentru airbagurile laterale, si cu fermoar la spatarul fractional al banchetei, adica cand vreau sa rabatez una dintre banchete doar trag fermoarul
Au costat 79 lei , mult mai ieftine decat pe comanda, clar ca nu se compara la calitate, dar eu zic ca isi vor face treaba, cat timp ramane de vazut
La loganul anterior am avut tot huse universale, si 5 ani cat am tinut masina si au scos banii
Comment
-
Originally posted by panselin4 View PostEu am apucat si am cumparat din lidl un set de huse universale cu zona speciala pentru airbagurile laterale, si cu fermoar la spatarul fractional al banchetei, adica cand vreau sa rabatez una dintre banchete doar trag fermoarul
Au costat 79 lei , mult mai ieftine decat pe comanda, clar ca nu se compara la calitate, dar eu zic ca isi vor face treaba, cat timp ramane de vazut
La loganul anterior am avut tot huse universale, si 5 ani cat am tinut masina si au scos banii
Comment
-
25 de lei de la Dedeman. Pentru mine e important sa protejez sezutul, in spate mai rar am pe cineva, ma declar satisfacutAttached Files
Comment
-
Depinde de calitate..la Lidl erau cu 60 Ron,nu-s chair cele mai stralucite, dar isi fac treaba se potrivesc cu bancheta rabatabila, datorita fermoarului..mai de calitate pe la 150 Ron gasesti in magazinele specializate..
Cu rabdare, gaseste o prezentare in topicurile colegilor, prima data la Catalin S, apoi , daca esti interesat de alte modificari (si sunt o groaza), la cel de-al doilea coleg..
Comment
Comment