Acces are pregătire radio (adică antenă, mufe) dar nu și fire până în uși, se opresc la stâlpii față, trebuie intervenție pe fire sau kitul de conectare difuzoare de la dacia (parcă 50euro)
Problema Sistem Audio Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by ajax26 View PostPoate dacă se dovedește ca defectul este cauzat de modificarea ta.....
Dacă schimbi playerul...nu tai fire, ce garanție sa pierzi....hai sa fim seriosi
S-a mai discutat problema garanției; daca se intampla ceva se vor lega de absolut orice aspect pentru a scoate reparatia in afara garantiei. Evident, fiecare e liber sa facă ce vrea cu masina luiMy Ride sigpic
Comment
-
Eu am o problema cu comenzile audio de langa volan, mai exact cu cele doua clapete. S-au slabit din cauza uzurii si drept cauza am uneori momente cand volumul scade singur fara sa apas nimic. Am incercat sa strang cele doua suruburi micute din spate dar tot nimic. Ma gandesc sa ma duc la reprezentanta daca nu reusesc sa ii dau de cap.
Ma refer la acestea:
Comment
-
Buna,
Nu stiu daca s-a mai scris aici, dar am o problemă la conectarea prin bluetooth a noului meu telefon SAMSUNG GALAXY A20e. Nu vede radioul (MY RADIO) când activez funcțiile pe telefon și radio mașinii. Menționez că înainte de acesta am avut un SAMSUNG GALAXY J3 pe care îl vede, și funcționează foarte bine. Cele două telefoane se văd între ele, iar A20e comunică foarte bine cu alte dispozitive prin . bluetooth. M-am uitat la versiunea de bluetooth pe care o au cele două telefoane. J3 e versiunea 4.1, iar la A20e e versiunea 5.0. Nu am găsit nicăieri ce versiune de bluetooth are radioul cu CD al loganului 1.0 SL PLUS. E cel original cu care a venit din fabrică....Oare versiunea de bluetooth al radioului nu e compatibilă cu versiunea bluetooth al telefonului A20?
Multumesc
Comment
Comment