Dacia a lansat o nouă versiune de top a modelului Logan, Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pentru o motorizare decenta ma intorc la Dacia.
    Dai 14-15 mii pe asa ceva?
    Cu 15 mii iei ceva decent si la vecini.

Comment

iei o laie.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by mr.K
        Kia Ceed 1.6 GDI 135 CP.
        Nu stiu daca are tableta aia ieftina vanduta drept navigatie de Dacia, dar se poate trai si fara.
        Dar are cate ceva in schimb.
        si pret la toate astea?
        vorbim, totusi, de alta clasa. logan nu e berlina?
        Prowd of my new wheels!

Comment

Originally posted by einstein1984
          nea K, aia e 13302 cu reducere SI REMAT bah nene, Loganul e 13000 fara Remat.
          Vorbeam in ipoteza unei Dacii de 15 mii, cu motor potent.
          Daca scot Dacia cu 135 CP tot in 13 mii, jos palaria, dar nu vad cum.

Deci daca o are Dacia si n-o au altii e "ieftina" si nu merita! Hai, pe bune?
          Preferi 75 CP cu tableta aia pe post de navigatie, sau 135 CP fara tableta?
          Eu prefer varianta a 2-a.
          Si da, e o navigatie ieftina, nu inteleg supararea.

Nu am vazut aici sa se vorbeasca la superlativ despre Dacia.
          Nuuuuuuuu???!!!!!!! Pai citeste mai cu atentie posturile unora de pe aici.
          Dacia e miezu' vietii lor.
          Last edited by mr.K; 11 November 2015, 22:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Totul până la "tabletă".

E un calculator cu puterea de calcul a unui desktop din 2001!(miniaturizare)
            E așa de "proastă" încât se montează pe Dacia, Renault, Opel și mai nou Lada și Nissan.

Trebuie să fii foarte chior(asta că să vorbesc frumos) să cumperi orice mașină care în 2015 nu are BT(handsfree/streaming) dar are X CP, ăștia X CP ne lipsesc în România.
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

M-am speriat, am crezut ca se monteaza pe BMW si Caddilac.
              Bine ca se monteaza pe supermasinile Renault, Nissan si mai ales Lada.
              Trebuie sa fii orice numai sofer nu, ca sa te multumesti cu CP anemic, putini si cuplu anemic, doar ca sa ai o tableta..pardon, supercomputator ciordit de la NASA. Cati folosesc toaate functiile navigatiei? Ma apuca durerea de muci cand vad atat mandrie pentru o jucarie colorata.
              Si indienii au fost vrajiti de marinarii lui Columb de niste margele colorate si le-au dat alora ce aveau mai de pret.

Masina de care vorbeam nu are doar aproape dublul CP, Dacia mai are de vaslit pana ajunge la nivelul aleia si a multor altora. Aia era doar un exemplu, ca stimabilul coleg einstein spunea ca de 15 mii cumperi ceva de genul.

iei o laie.
              Nah, e o laie fara tableta, dar cu multe alte dotari.
              Last edited by mr.K; 11 November 2015, 22:39.

Comment

Cred ca Dacia, respectiv Logan-ul, poate fi privit ca ceea mai buna alternativa la o masina second-hand. Daca iti doresti o masina noua cu garantie, care sa nu iti creeze probleme un x numar de kilometri, dar nu dispui de o suma considerabila de bani, mai mult ca sigur ca iti vei arunca un ochi pe oferta Dacia.

Un alt lucru care trebuie inteles este ca Logan-ul este inca din faza de proiect gandit ca o masina low-cost, de la cap la coada. Ea trebuie sa se alinieze cerintelor UE pentru siguranta, si sa ofere un minim de comfort, cu un pret final cat mai scazut.
                Pe cand orice alta masina apartinand grupului VAG nu este gandita asa, acolo nu este asa de important ca pretul final sa fie cat mai scazut, cel mult trebuie sa fie competitiv cu ceea ce ofera concurenta(adica nu foarte ridicat), concurenta ce ar putea fi Renault,Kia etc si atat, de aici si calitatea superioara a acestora.

Comment

Cel mai bine, cei care vor informatii, sa le culeaga direct din reprezentante. De aici nu aflati mare lucru. Eu am fost, am vazut-o, test drive nu era nevoie sa fac.
                  Masina e chiar draguta, bordul iluminat in alb e foarte frumos, butoanele pt deschiderea geamurilor pe portierele usilor, in sfarsit!, comanda de la clima draguta si usor de folosit, farurile si stopurile arata mai bine

plus alte maruntisuri care o fac mai prietenoasa cu utilizatorul, sa zic asa.
                  Una peste alta daca vreti mai multe info sau sunteti doar curiosi, mergeti in reprezentanta, de aici nu aflati mare lucru.
                  Last edited by vdmihai; 12 November 2015, 09:03. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic
                  !

Comment

Senzorii e posibil sa fie in optiune, nu am cautat in configurator.
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Corect ce zicea colegul, trebuie vazuta in reprezentante, sa vedem diferenta si daca merita diferenta de bani de 500 euro, nu?

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
                        E oribil configuratorul Renault/Dacia. Dezastru. Macar la prezentare sa se mai ia dupa VAG. Au aia un configurator foarte simplu de utilizat.
                        Last edited by IancuMIC; 12 November 2015, 09:37. Reason: off-topic

Comment

Ar trebui sa lase omului optiunea sa isi configureze masina cu ce motor doreste, culoare etc., chiar daca dureaza 2 luni livrarea. Orice am zice noi sau jurnalistii auto, se pare ca nu prea ajunge la urechea producatorului.

Comment

Subscriu, o vedem, punem mana pe ea, intrebam persoanele abilitate sa dea informatii, bem o cafea pe canapeaua din showroom cu aceasta ocazie si dupa asta comentarii pe club. Asa este corect.
                            PS
                            nu uitati de poze, faceti poze, eventual spuneti ca sunteti membrii clubului, se le tremure un pic genunchii.
                            Asa devii respectat....ce numai nemtii o pot face?
                            Last edited by Oti; 12 November 2015, 09:33.
                            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Esti tare oti,
                              Eu unul recunosc ca as fi fost tentat sa fi pus diferenta de bani si sa fi luat un prestige, daca era disponibil cand am luat eu masina, daaar cum zicea oti, sa vad cum gandesc cand voi sta pe canapea in showroom cu cafeaua in mana, sa vad la fata locului

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
                                Nu sunt nici macar optional.

By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
                                sigpic
                                This is My Ride!
                                !Visit and enjoy!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google