If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dacia a lansat o nouă versiune de top a modelului Logan, Prestige
0.9 tce e tare simpatic, intradevar am avut retinerile mele... Insa am descoperit ca raspunde foarte frumos la solicitarile destul de dure pe care il le cer. Cel putin pe autostrada intre 130 si 150kmh e in elementul lui , iar fiabilitatea la 500.000 km nu ma intereseaza
Fiecare cu standardele lui, mie imi place cum trage ... Nu sunt obisnuit cu masini scumpe, vin de pe o Dacie 1310 si o Espero. Nu sunt vitezoman, dar la nevoie mie imi place cum se infige, eu cand depasesc stau la vreo 10m in spatele masinii si cand sunt in dreptul de ei deja am viteza si trec usor ... Nu fac ca altii care practic mai au unpic si se urca pe cel din fata si tasnesc brusc sa arate ce vitezomani si ce masini au ei ...
Am fost propietarul mai multor mașini străine și românești ,second și noi
Trimis de pe al meu LG-D620 folosind Tapatalk
E bine să și ce dorești de la o mașină și la ce o vei folosi. În mașină este ceea mai rea investiție. Dacă îți cumperi o mașină doar să le faci în ciudă dușmanilor și te îndatorezi la bancă cred ca ești cel mai............. (puneți ce doriți în locul punctelor). Am văzut cazuri în care uni colegii și prieteni au făcut acest lucru și după aceea numai aveau bani nici de benzină., scoteau mașină din garaj o spălau și o băgau înapoi
Trimis de pe al meu LG-D620 folosind Tapatalk
Last edited by omulsimplu; 10 November 2015, 13:34.
Reason: Automerged Doublepost
Pfff, ma speriasei, credeam ca zici ca exista si Prestige de 120 CP si nu l-am vazut.
Cutie automata pe motoarele astea mai lipseste, sa mergi prin oras in hop-uri, ca nu se hotaraste cutia ce sa selecteze.
Unde va agitati?
La modelul prestige exista urmatoarele modele
1.2 16V 73CP
0.9TCe 90CP
1.5dCi 75CP
1.5dCi 90CP
Conform site-ului accesat acum 1 minut, versiunea Prestige este disponibila doar pe 1.2 si 1.5-75 Cp.
Vezi print screen-ul atasat, 0.9 si 1.5-90 Cp aparand cu un semn de exclamare intr-un triunghi, ceea ce inseamna ca nu poate fi configurata versiunea Prestige pentru aceste 2 motoare.
Ai bani doar de o Dacia Logan, te multumesti cu 90CP.
Vrei 120 CP? Marca banul ca sa Cumperi altceva.
Am corectat eu ca nu era prea clar.
Date fiind vanzarile fulminante ale versiunii K4M pe X90 de tipul a 5% din total si ca dieselul de 90 de cai face cam acelasi lucru, e si evident ca au renuntat la o versiune cu motor mai mare.
Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Nu e asa bre.
Am zic ca daca vrei 120 CP, Dacia ti i-ar oferi la un pret unde da de altii, gen Kia.
Si nu face fata concurentei.
Dar cu 1.2 16V 75CP pe un model varf de gama ca dotari au ajuns la capat sau pot cobora si mai jos? Parca mai sunt niste motoare mai mici prin Brazilia.
Sa-i puna direct pedale.
1.2 16v euro 6 nu mai are 75 de cai, ci numai vreo 73... cuplu nu am informatii dar daca inainte era 107nm parca, acu o fi scazut la 100 sau razant sub pragul de 100...
e cam putin totusi, dupa mine, as fi scos de tot 1.2 16v si l-as fi lasat doar cu 1.5dci 75 de cai. acolo macar ai un cuplu sanatos, nu cuplu de carucior de cumparaturi. asta micu 1.2 de 73 de cai s-ar preta strict numai pt mersul prin oras
motoare de genu asta gasesti pe masini de clasa mini, gen noua toyota aygo, doar ca acolo ai o greutate de 870 de kg la gol, sau ceva de genu, nu 1100. acolo merge sa-i pui motor de 69-70 de cai pe 870 de kg
Last edited by cristi....; 10 November 2015, 15:51.
1.2 16v euro 6 nu mai are 75 de cai, ci numai vreo 73... cuplu nu am informatii dar daca inainte era 107nm parca, acu o fi scazut la 100 sau razant sub pragul de 100...
Ce glume ai in tine, nu face Dacia fata concurentei... Tre sa fii tampit sa vinzi mere cu tona si sa te apuci sa vinzi si mango la bucata, doar ca sa te aflii in treaba.
Daca te uiti la kia, la aia 120 de cai e cam miezul vanzarilor (trecem peste faptulm ca o ceed de 120 de cai e mai grea ca loganul? si un hyunday i20 are 84 de cai frumosi aspirati ), deci are logica sa produci acolo. Si costa vreo... 15000 ?
Esti hilar amice, vorbim deja de masina cu clima, navigatie senzori de parcare, ia citeste topicuri de imbunatatiri de la logan 1 din 2009, cata lumea vroia asa ceva pe atunci?
Probabil ca or sa aplice si echiparea asta pe motoarele de 90 de cai (ala diesel e arhisuficient chiar si in tari cu autostrazi) mai incolo.
A avut Dacia varf de gama cu peste 100 de cai, era si ieftin prestijul vechi si tot nu a vandut. Ca romanu lua 1.4 fara AC. Si Francezu/neamtul luau cu AC dar cu GPL.
Dacia face masini de familie, nu de raceri saraci. pentru aia exista honda SH.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment