Dacia a lansat o nouă versiune de top a modelului Logan, Prestige

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Arata bine,noul prestige, merita sa-l vedeti in reprezentatnta. L-am vazut data trecuta, cand m-am dus sa vad dusterul.

Comment

Corect, nu are senzori parcare. Oare pregatesc vreo surpriza cu camera de MA?
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
        Corect, nu are senzori parcare. Oare pregatesc vreo surpriza cu camera de MA?
        Da, bine!!
        Ei nu sunt in stare sa o adauge in catalogul dde optionale d'apai sa o pune pe serie.

By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
        sigpic
        This is My Ride!
        !Visit and enjoy!

Comment

@pilifida
          Pe langa faptul ca esti off-topic, am senzatia ca incerci sa bagi batul prin gard, "dezgropand mortii"; nu-ti incerca norocul.
          Cartonase galbene nu mai am: s-au grabit unii mai dimineata sa le ia.
          V-am rugat sa postati doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul topicului.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Din cate stiu senzorii de parcare vin la pachet cu Pack securite , am facut acum pe site o configurare de Prestige si apar in pachet.
            Captain of the black pearl

Comment

Eu nu am reusit sa adaug packs ecurite la prestige.

Comment

Originally posted by GFN View Post
                Din cate stiu senzorii de parcare vin la pachet cu Pack securite , am facut acum pe site o configurare de Prestige si apar in pachet.
                Intr-adevare pachetul securitate contine senzorii de parcare precum si limitatorul/regulatorul de viteza. Asta pentru varianta laureate sau ambiance ... pentru prestige nu exista senzorii de parcare in acest pachet.

By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
                sigpic
                This is My Ride!
                !Visit and enjoy!

Comment

.
                  Gata am vazut, cum am selectat pack securite m-a trecut de la Prestige la Laureat si eu ziceam ca nu sa schimbat selectia.
                  Last edited by GFN; 12 November 2015, 15:41.
                  Captain of the black pearl

Comment

Conform configuratorului DACIA, la versiunea PRESTIGE, in modulul 3 - ECHIPAMENTE ai disponibil REGULATOR LIMITATOR DE VITEZA insa nu exista optiune pentru senzori parcare spate.
                    Daca alegi pachetul securitate ti se precizeaza ca nu este disponibil pe versiunea Prestige .
                    sigpic
                    This is My Ride!
                    !Visit and enjoy!

Comment

• O noua veriune de top ? Daca schimbi numele din " editia limitata 10 ani " in " prestige " si dai actipildurile " 10 ani " jos nu inseamna o noua versiune, doar o banala actualizare de nume.

Comment

• Nu prea...B adge-urile SL10 de pe stâlpi 25euro bucata, ornamentele de prag SL10 110euro
                        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Peesaaaa si prestiju asta. Am zis! Sa vina misterka sa ma combata daca nu e asa!

Comment

• 10 ani parca nu avea aeratoarele alea

Comment

• Masca centrala e la fel cu cea de SL10 iar cele rotunde sunt modelul normal nu ala nou brazilian cu sita tip fagure la interior.
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Salutare,
                                A-si dori sa stiu si eu daca motorul 1.2 16v are bara stabilizatoare.

Trimis de pe al meu P5_Energy folosind Tapatalk

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google