Arata bine,noul prestige, merita sa-l vedeti in reprezentatnta. L-am vazut data trecuta, cand m-am dus sa vad dusterul.
Dacia a lansat o nouă versiune de top a modelului Logan, Prestige
Collapse
X
-
Originally posted by einstein1984 View PostCorect, nu are senzori parcare. Oare pregatesc vreo surpriza cu camera de MA?
Ei nu sunt in stare sa o adauge in catalogul dde optionale d'apai sa o pune pe serie.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Comment
-
@pilifida
Pe langa faptul ca esti off-topic, am senzatia ca incerci sa bagi batul prin gard, "dezgropand mortii"; nu-ti incerca norocul.
Cartonase galbene nu mai am: s-au grabit unii mai dimineata sa le ia.
V-am rugat sa postati doar daca aveti ceva de spus in legatura cu subiectul topicului.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by GFN View PostDin cate stiu senzorii de parcare vin la pachet cu Pack securite , am facut acum pe site o configurare de Prestige si apar in pachet.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Comment
-
Conform configuratorului DACIA, la versiunea PRESTIGE, in modulul 3 - ECHIPAMENTE ai disponibil REGULATOR LIMITATOR DE VITEZA insa nu exista optiune pentru senzori parcare spate.
Daca alegi pachetul securitate ti se precizeaza ca nu este disponibil pe versiunea Prestige.
Comment
Comment