Ce Sa Aleg Intre Radio 2DIN : CD, MP3 Si Radio Media Nav Cu Bluetooth Si USB?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Sa Aleg Intre Radio 2DIN : CD, MP3 Si Radio Media Nav Cu Bluetooth Si USB?

Salut prieteni!

Sunt in "prag" de a achizitiona o Dacia Logan 2 Laureate 1.5 dci 90cp.
    Stau in balanta in privinta optiunilor multimedia:

- cu Radio Media Nav cu Bluetooth si USB

sau

- cu Radio 2DIN : CD, MP3 cu satelit de comanda pe volan, priza Jack, USB, Bluetooth®, audio streaming

Astept pareri PRO si CONTRA fiecarei optiuni.
    Multumesc anticipat!
    Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic

Navi cu touchscreen este produs de LG, merge foarte bine, are o interfata ok, este destul de ieftin, dupa parerea mea, face banii.
    Daca nu ai neaparata nevoie de navigatie, radio normal isi face treaba la fel de bine pe partea audio deoarece are si el aux, usb si bluetooth, iar cat despre experienta de sunet, nu am observat vreo diferenta intre navi si radio normal.
    Personal, as lua navigatia.

Comment

Sunt posesor de Medianav si pot spune ca face toti banii. Iar de navigatie nu stii cand ai nevoie, de ex. cauti o adresa intr-un oras mare gen Bucuresti. Recomand Medianav

Comment

Nav este mult ma ușor de utiliza chiar dacă nu folosești Navigația
        Un minus la NAV este ca nu are cd player

Sent from my iPhone using Tapatalk
        sigpic

Comment

Medianav. Ti-am zis pe Softpedia de ce.
          Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156

Comment

Salut!

Media Nav-ul il poti lua de pe diverse site-uri la jumatate de pret fata de configuratorul Dacia. Un dezavantaj e ca te "chinui" putin la montaj, dar nu e imposibil de montat.

Raspund in favoarea Media Nav-ului (ecran tactil, ecran mare), dar achizitionat separat, dupa ce primesti masina. Plus ca vinzi radioul cu care vine masina si il scoti chiar mai ieftin.

Comment

Medianav recomand si eu. E usor de folosit, poti instala Menavrus pentru harti la liber plus ca este accesoriu cd-player extern ce se leaga la medianav daca ai nevoie de cd-uri.

Comment

Daca ai buget limitat, merge si cu radio 2 DIN.

Eu folosesc pentru navigatie telefonul atunci cand am nevoie (nu foarte des).

13 milioane sunt ceva bani. De ei poti lua presuri originale adanci si alte chestii utile pentru interior. Daca ai copii poti lua si o tableta cu suport de tetiera si le pui desene animate sau alt continut video ca sa stea linistiti in mers.
                Logan GPL 1.4

Comment

In ceea ce priveste dif de pret, este evident ca nu merita. Mai bine mergi pe varianta sa il schimbi, exact cu a spus colegul mai sus. Oricum, la frecventa la care se schimba hartile in ziua de astazi, nu o sa tii pasul cu actualizarile. Gandeste-te ca de 300 euro poti aduce alte imbunatatiri la masina. Folie solara etc.

Comment

Media nav si menavrus e o decizie buna, la vremea respectiva nu am cumparat, dar nici nu imi pare rau, ma descurc cu ce am prin dotare. Daca iti permiti media nav, atunci merita.

Comment

Mie nu mi se pare util in navigare pentru ca este amplasat foarte jos, spre deosebire de un telefon pe care il poti pune pe parbriz, sa dai cate o ochiada.

Comment

Asa este, daca vrei sa folosesti navigatia (peste 50%), este incomod la pozitia actuala (eu am tableta acolo - m-a gandesc sa o mut). Pt ochi , este mai usor sa fie mai sus. Daca naviagatia este folosita ocazional, cum este acum pozitionat, este ok.
                        „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

La cum se construieste in Romania nici nu prea trebuie sa-i cumperi harti. In schimb pozitia naviului e ok si cand am nevoie de indicatii o folosesc in detrimentul telefonului.
                          Un alt plus la navi e ca e foarte intuitiva, efectiv ai totul mura-n gura. Bonus se aude surprinzator de bine.

Comment

Eu am Radio 2DIN și conectez telefonul cu el este ok mai ales ca folosesc la telefon ca sistem de navigare Waze. Telefonul îl amplasez unde îl pot vederea mai bine față să îmi mut privirea de la drum, pot răspunde la telefon de pe volan ceace e foarte bine. Sunt câteva puncte de vedere pentru a alege acest sistem

Trimis de pe al meu LG-D620 folosind Tapatalk

Comment

Salut!
                              Va multumesc tuturor ptr.sugestii,dar m-am cam blocat in alegerea Multimedia.Pe un alt forum mi se sugera sa iau CDplayer-ul iar aici MediaNav.Cred ca mai bine e sa ma duc la un dealer sa le vad cu ochi mei.Voi tine cont si de sugestiile voastre.
                              O Duminica placuta sa aveti!
                              Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google