Ce Sa Aleg Intre Radio 2DIN : CD, MP3 Si Radio Media Nav Cu Bluetooth Si USB?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cei care bat monedă pe amplasarea Medianav pe X52 sunt rugați să se suie într-un Duster ph1 sau ph2 cu Medianav apoi să revină cu impresii.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Originally posted by t0rquemada View Post
      Bun, dacă tot dezbatem:

-La medianav poți adăuga RVC(rear view camera);
      Si in plus
      ...facem cu antena de GPS?
      sigpic
      This is My Ride!
      !Visit and enjoy!

Comment

Ma rog, ei probabil au pozitionat medianavul acolo deoarece are si alte functii in afara de navigatie si trebuie sa fie cat de cat ergonomic.

Comment

Sincer, eu nu vad lipsa cd-ului la medianav un minus. O singura data am folosit cd la radio meu, daca va uitati, si la alte masini incepe sa lipseasca cd-ul ca standard, ex Skoda Octavia III, Golf 7, asta doar daca nu comanzi si optional magazia de cd-uri din torpedo. Au aparut carduri si usb stickuri de 1TB, de ce ai mai folosi cd-uri? Usor usor cd-urile incep sa devina diskete.

Comment

De aceeasi parere sunt si eu cu @hasserro, pe un stick de 16 gb care valoreaza 30 de lei poti avea un portbagaj intreg de CD-uri! Si nici nu-ti mai ocupa torpedoul sau usile! Plus alte inconveniente...

Aceeasi dilema am avut-o si eu cand am luat masina, daca sa iau medianav sau nu, ma felicit acum ca am luat varianta cu navigatie, mai ales dupa ce am instalat si menavrus. Singurul mare regret e ca nu are Android si conectivitate la net, am un SIM de date cu 6Gb lunar (valabili si in roaming) care sta nefolosit... Asa bine mi-ar fi prins un Google Maps cu info trafic in timp real...

Comment

Originally posted by t0rquemada View Post
              Cei care bat monedă pe amplasarea Medianav pe X52 sunt rugați să se suie într-un Duster ph1 sau ph2 cu Medianav apoi să revină cu impresii.
              Ph1 nu a avut medianav din fabrica, iar la pH2 da e naibii de jos amplasat din motive de plansa de bord negandita pentru el. La 52 e deja parfum pe langa ala.
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Duster ph1 are/a avut Medianav/radio2din din fabrică dar nu pentru ROmânia!
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Antena de la medianav seamana cu cea din poza ?
                  Attached Files

Comment

- eu am ales clar medianav. Nici nu pun problema. Multi de aici se vaita ca dacioaiele nu au dotari si cum apare un plus de bun simt o dau la intors: ba ca nu se vede bine, ba ca nu are cd-uri, ba ca atunci cand suni nu se aude muzica, ba ca nu reglezi navigatia de muzica etc ).
                    Sa le luam pe rand:
                    - nu se vede bine. Pe bune? E nasol pozitionata? da la restul masinilor nu e tot acolo pusa? Se pare ca multi prefera o tiganie lipita de parbriz, care oricum le va ingusta/lua din campul vizual.
                    - nu are cd-uri? Serios? Ce ziceti de un stick mic (1 cm) de 16 gb? Intra in el 22 de cd-uri si e cat o unghie.
                    - La apeluri, medianavul are 2 volume: volumul muzicii si volumul apelului. Deci daca nu il auzi pe cel de la capatul firului si dai volumul la maxim, muzica va ramane la acelasi volum la care o ascultai inainte, nu o sa faci infarct dupa incetarea apelului.
                    - nu poti regla muzica in timp ce navighezi? Muzica ramane in "bara" in coltul dreapta jos. Dai click si intri in player. Si iarasi ai 2 volume: volum pt navigatie, reglabil separat de cel al muzicii. Cand intra indicatiile "doamnei" de gps, muzica isi da fade out apoi fade in.
                    - navigatia se conecteaza instant, iar dupa garmin, interfata de igo mi se pare cea mai buna
                    - iar cel mai mare bonus, este faptul ca tableta aia ieftina - cum ii zic unii - reactioneaza imediat, fara niciun lag. Nu ca la altele de apesi butonul si astepti. La Medianav nu exista termenul de asteptare. Ai apasat pe navigatie, ai intrat in navigatie imediat. Ai comutat player-telefon-navigatie fara sa astepti si sa te enervezi. Eu sustin ca fara medianav viata e pustiu ). Daca poate fi montata aftermarket ieftin e si mai bine, dar nu stiu ce probleme pot sa apara la tableta pt a-mi da cu parerea daca mai e nevoie de garantie sau nu.
                    asa pentru fanii cd-urilor, sa stiti ca s-a inventat chestia asta:cel-mai-mic-pkparts-k1-usb-3.0-drive.jpg
                    Last edited by pilifida; 17 November 2015, 10:47.
                    sigpic

Comment

si ca sa se vada ca multi vorbesc efectiv degeaba si aiurea, sa facem o comparatie intre pozitionarile "tabletelor" la alte masini: c'eed, octavia, golf 7 si rapid. Pozitia fata de centrul volanului (pe orizontala) este in mare parte la fel. Si sigur carcotasii de servici, ar zice ca navigatia in golf 7 e mult mai bine pozitionata domne. Desigur in dacie stai ca in tractor si de aia nu o fi bine pusa nici tableta aia )
                      asd.jpg
                      sigpic

Comment

Foarte adevarat, la multe marci mai scumpe si mai cu pretentii navigatia este in acelasi loc, iar acele navigatii sunt mult mai scumpe decat este la dacia,
                        Erau multi care ziceau ca dacia nu are optionale prea interesante la loganul 1, asa ca acum acei oameni au de unde alege, navigatie, cruise control, piele, senzori parcare, limitator viteza, etc

Comment

Nu poti sa compari pozitia la volan. Logan vs alte marci.

Comment

Pilifida fără trolli viață nu ar mai fi la fel....😆

Comment

Originally posted by Andyno View Post
                              Nu poti sa compari pozitia la volan. Logan vs alte marci.
                              Una e sa ai un confort sporit si alta e sa ma iei cu pozitiile. Ca tot in "sezut" stai in toate. La pozitie vis-a-vis de medianav ma refeream ca, din exemplele date, tabletele bat spre acelasi camp vizual: in dreapta soferului, liniile de simetrie pe orizontala ale tabletelor fiind aproximativ coliniare cu punctul de centru al volanului.
                              Trebuie o schita?
                              sigpic

Comment

Am zis la un moment dat ca singurul inconvenient la navigatie este ca nu are CD
                                Vad ca unele persoane sunt fan usb stick
                                Eu sunt fan CD si de preferat original pentru o mai buna calitate a sunetului
                                Dar lipsa cd-ului nu a fost un factor de decizie cand am ales navigatoare
                                Gen " pentru cine nu a auzit de asa ceva uite aici " ma lasa rece
                                Multi v-ati născut în era MP3- ULUI
                                Eu m-am nascut in era plăcilor de pickup , benzi de magnetofon ,casetelor audio .
                                Nu stiu cati dintre voi stiu diferenta dintre un wav si mp3
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google