Daca ai putea fi mai explicit, ar fi parfum
Ce Sa Aleg Intre Radio 2DIN : CD, MP3 Si Radio Media Nav Cu Bluetooth Si USB?
Collapse
X
-
Salut,
Fiind singurul thread legat de Radio , va rog, ajutati-ma cu o informatie . Am un Logan 2 , 2014 cu Radio 2DIN . Am fost plecat din tara si intre timp, nemiscand nimeni masinuta, din cauza gerului,am ramas fara baterie. Am scos-o si am bagat-o la redresor, merge ok acum insa nu stiu unde sa gasesc codul pentru Radio .
Ma tot uit prin documentele masinii dar cred ca imi scapa .
Idei va rog ?
Multumesc .
Comment
-
Si eu sunt in dubii daca sa aleg Media Nav sau o alta culoare la un Logan Laureate. Ori una ori alta ca sa imi intre in bugetul maxim.
Tind sa merg spre culoarea Alb si sa aleg Navigatorul. Nu as simti lipsa CD-urilor chiar asa mult si pentru micile excursii de week-end prin tara cred ca mi-ar prinde bine. Chiar daca pot cumpara unul separat, cred totusi ca arata foarte bine si da masinii un aer mai "premium".
Comment
-
Eu, fara a incerca sa stanjenesc vreunul din colegii de aici, cred ca e o chestie (si) de... varsta! Adica, daca esti mai tanar, tinde sa primeze aspectul estetic (vopsea metalizata, jante, etc.) Daca esti "mai matur", vezi aspectul practic. Eu, de ex., am comandat masina cu medianav si culoare alb-normal pentru ca nu-mi plac adaugirile ulterioare si nu ma intereseaza aspectul exterior al masinii.
Comment
-
Salutare,
Eu sunt disperat sa arate impecabil masina, dar as alege tot alb-ul pentru ca mi se pare cel mai usor de intretinut (nu se vede praf-ul pe ea cum se vede pe o culoare inchisa, nu se vad zgarieturile, indoiturile la acelasi nivel cu una inchisa la culoare).
Edi
Comment
Comment