Ce Sa Aleg Intre Radio 2DIN : CD, MP3 Si Radio Media Nav Cu Bluetooth Si USB?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca ai putea fi mai explicit, ar fi parfum
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Va multumesc mult prieteni pentru lamuriri,in special lui Pilifida.
      Da,voi ramane la MediaNav.Am mai multe oportunitati decat cu Radio CD.
      DRUMURI BUNE sa aveti!
      Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic

Comment

..........
        sigpic

Comment

Salut,

Fiind singurul thread legat de Radio , va rog, ajutati-ma cu o informatie . Am un Logan 2 , 2014 cu Radio 2DIN . Am fost plecat din tara si intre timp, nemiscand nimeni masinuta, din cauza gerului,am ramas fara baterie. Am scos-o si am bagat-o la redresor, merge ok acum insa nu stiu unde sa gasesc codul pentru Radio .
          Ma tot uit prin documentele masinii dar cred ca imi scapa .

Idei va rog ?

Multumesc .

Comment

Pe factura

Comment

Multumesc !!

Stai putin, pe factura masinii .. presupun. Radioul este cel din fabrica .
              Last edited by CriatianGola; 26 January 2016, 15:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Sau pe Manualul Radio/Medianav. La mine e scris pe coperta manualului.

By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
                sigpic
                This is My Ride!
                !Visit and enjoy!

Comment

L-am gasit . Multumesc mult .

Comment

Normal ca pe factura mașinii. ....sau în manualul radioului cum a zis M.Florin...

Comment

Si eu sunt in dubii daca sa aleg Media Nav sau o alta culoare la un Logan Laureate. Ori una ori alta ca sa imi intre in bugetul maxim.
                      Tind sa merg spre culoarea Alb si sa aleg Navigatorul. Nu as simti lipsa CD-urilor chiar asa mult si pentru micile excursii de week-end prin tara cred ca mi-ar prinde bine. Chiar daca pot cumpara unul separat, cred totusi ca arata foarte bine si da masinii un aer mai "premium".

Comment

Eu te sfatuiesc sa alegi o culoare metalizata in detrimentul media nav-ului.stratul acela de lac subtire in plus pe masina protejeaza mai bine.

Comment

mult mai bine vopseaua metalizata,caci aceea nu o mai poti achizitiona dupa,dar un medianav il gasesti si in reprezentanta si nou pe net si se poate monta oricand in maxim jumatate de ora.

Comment

Si eu as alege culoarea! E important sa-ti placa cum arata masina cand te uiti la ea, iar navigatia o poti pune cand mai strangi bani

Comment

Eu, fara a incerca sa stanjenesc vreunul din colegii de aici, cred ca e o chestie (si) de... varsta! Adica, daca esti mai tanar, tinde sa primeze aspectul estetic (vopsea metalizata, jante, etc.) Daca esti "mai matur", vezi aspectul practic. Eu, de ex., am comandat masina cu medianav si culoare alb-normal pentru ca nu-mi plac adaugirile ulterioare si nu ma intereseaza aspectul exterior al masinii.

Comment

Salutare,

Eu sunt disperat sa arate impecabil masina, dar as alege tot alb-ul pentru ca mi se pare cel mai usor de intretinut (nu se vede praf-ul pe ea cum se vede pe o culoare inchisa, nu se vad zgarieturile, indoiturile la acelasi nivel cu una inchisa la culoare).

Edi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google