Ce Sa Aleg Intre Radio 2DIN : CD, MP3 Si Radio Media Nav Cu Bluetooth Si USB?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din moment ce exista Media Nav original la jumatate de pret pe diferite site-uri (in jur de 150 euro), eu asa as cumpara navigatia (nu sa dau 300 euro la reprezentanta).

Comment

daca am radio cd-ul original si voi achizitiona media nav , va trebui sa fac modificari cablajului sau se potrivesc mufele originale??
      Vor mai functiona comenzile de sub volan ??
      Intra in rama din locul cd-playerului original sau mai trebuie alta rama sau masca ?
      Multumesc frumos !!!

Comment

Nu umbli la mufe, doar scoti radio cd-ul si il inlocuiesti cu navigatia.
        Comenzile de la volan vor functiona.
        Intra in acea rama, nu schimbi rama.
        Doar trebuie sa ii adaugi antena, care vine la pachet cu navigatia sau se plateste separat. Depinde de vanzator.

Comment

Trebuia deschis topic nou? S-a mai discutat prin 2014 pe topicul dedicat Medianav.
          In plus ambele au usb mp3 bluetooth doar navi e in plus.
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

multumesc pentru raspunsuri si indicatii.

Comment

Originally posted by Old Driver View Post
              Salut!
              Va multumesc tuturor ptr.sugestii,dar m-am cam blocat in alegerea Multimedia.Pe un alt forum mi se sugera sa iau CDplayer-ul iar aici MediaNav.Cred ca mai bine e sa ma duc la un dealer sa le vad cu ochi mei.Voi tine cont si de sugestiile voastre.
              O Duminica placuta sa aveti!
              Pe softpedia ii plin de habarnisti care isi dau si ei cu parerea, cu pareri de genul ca in 2 ani nu o sa mai ai actualizari la harti si nu mai ai ce face cu navigatia, oameni care habar n-au "cu ce se mananca" medianav-ul si habar n-au de functiile care se pot extinde cu ajutorul Menavrus.

Aici sunt multi posesori si de radio si de medianav care iti pot da pareri avizate.
              Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156

Comment

Radio cu bluetooth

Eu am ales radio cu bluetooth, nu am vrut Medianav din 2 motive:
                1. pozitia ecranului este incomoda pentru urmarit indicatiile de orientare, motiv pentru care am un GPS care se prinde cu ventuza pe parbriz, pe care il folosesc doar la drumuri in afara localitatii si care este mult mai bine plasat in campul vizual, nu am nevoie sa-mi iau ochii de la drum ca sa vad cand trebuie sa fac stanga sau dreapta.
                2. prefer sa am si ceva muzica in masina iar "copilotul" sa o poata schimba dupa preferinta, nu cand folosesc navigatia sa merga doar un play-list-ul in fundal.... Pe scurt, muzica e muzica, navigatia e navigatie.

PS: Sunt foarte multumit de radio, este sensibil, se aude suficient de bine, bluetooth-ul functioneaza ireprosabil, player-ul mp3 este exceptional.

Comment

Pozitia ecranului este ok. Intr-adevar o idee cam jos, dar este ok. Prefer sa fie acolo unde este decat sa am un dispozitiv suplimentar care sa imi ocupe din campul vizual al parbrizului.

Pasagerul poate schimba muzica dupa cum doreste, dureaza cateva secunde, apoi pune inapoi pe harta, mare branza.

Sincer astea mi se par motive puerile. Poate nu ai avut destui bani, poate nu era la momentul respectiv masina pe stoc cu livrare rapida cu medianav, etc si astea sunt doar asa niste motive ca sa te amagesti singur sau sa iti justifici intr-un fel de ce nu ai luat medianav.

Totusi important ii ca esti multumit de radio si asta conteaza cel mai mult.
                  Last edited by epuru; 15 November 2015, 20:40.
                  Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156

Comment

si eu am preferat playerul in detrimentul navigatiei, are cum sa a zis tot ce ai nevoie, iar ca si navigatie am un gps pe care il montez cu ventuza de parbriz, si imi pare mai buna amplasarea acestuia acolo, navigatia din fabrica este cam jos, sunt convins ca si aceea este foarte ok, dar nu am vrut sa dau 300 de euro cand aveam un gps cu igo foarte ok
                    si mai este un aspect. cat de des folosesti navigatia? eu unul nu o folosesc prea des. deci nu prea avea rost sa o cumpar, dar daca mergi des in locuri noi, orase mai mari pe care nu le cunosti, drumuri lungi in strainatate. etc merita navigatia
                    la unii producatori navigatia depaseste 2000 euro asa ca 300 chiar nu este mult
                    Last edited by panselin4; 15 November 2015, 20:44.

Comment

Originally posted by Crs. Sandel View Post
                      Din moment ce exista Media Nav original la jumatate de pret pe diferite site-uri (in jur de 150 euro), eu asa as cumpara navigatia (nu sa dau 300 euro la reprezentanta).
                      Reprezentanta oferă garanția, care este utila când îți bagi nasul prin el, blocandu-l din soft.

Comment

Originally posted by panselin4 View Post
                        si eu am preferat playerul in detrimentul navigatiei, are cum sa a zis tot ce ai nevoie, iar ca si navigatie am un gps pe care il montez cu ventuza de parbriz, si imi pare mai buna amplasarea acestuia acolo, navigatia din fabrica este cam jos, sunt convins ca si aceea este foarte ok, dar nu am vrut sa dau 300 de euro cand aveam un gps cu igo foarte ok
                        si mai este un aspect. cat de des folosesti navigatia? eu unul nu o folosesc prea des. deci nu prea avea rost sa o cumpar, dar daca mergi des in locuri noi, orase mai mari pe care nu le cunosti, drumuri lungi in strainatate. etc merita navigatia
                        la unii producatori navigatia depaseste 2000 euro asa ca 300 chiar nu este mult

Eu unul am avut norocul sa cumpar medianav cu 550 de ron(harti full europe) si sa vand playerul cu 300 de ron.
                        Eu zic ca a meritat schimbarea la banii astia, am ,, pierdut doar 250 de ron,,.

Comment

Bun, dacă tot dezbatem:

-La medianav poți adăuga RVC(rear view camera);
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Plin de trolli

Originally posted by epuru View Post
                            Sincer astea mi se par motive puerile. Poate nu ai avut destui bani, poate nu era la momentul respectiv masina pe stoc cu livrare rapida cu medianav, etc si astea sunt doar asa niste motive ca sa te amagesti singur sau sa iti justifici intr-un fel de ce nu ai luat medianav.
                            Dupa cum spuneam, eu AM ALES versiunea fara Medianav din motivele mentionate anterior. Faptul ca TU nu esti in stare sa accepti motivele mele, nu-ti da dreptul sa ma jignesti. Old Driver a intrebat, eu i-am raspuns cu versiunea mea asupra problemei. Fara aprecieri jignitoare la adresa altora. Poate ca am bani, poate ca aveau pe stoc, insa cu siguranta nu m-am "amagit singur", optiunea mea a fost FARA MEDIANAV. Mai exista si alte pareri decat ale tale epuru.

Comment

Nu te-am jignit si nici n-am luat in calcul alte motive fata de cele pe care le-ai enumerat. Ci din contra, am zis ca daca tu esti multumit de alegerea facuta este tot ce conteaza. Reciteste postul meu.

Iti inteleg motivele legate de amplasare si ergonomie, dar sa zici ca nu poate pasagerul sa schimbe usor muzica este aberant si nici macar nu este adevarat. Cu doua trei atingeri de ecran isi alege ce melodie/radio vrea si se intoarce la harta. Direct de pe harta poti/intra in player/radio -> alegegi melodia/postul -> Home si din nou pe harta. Tare greu, nu? Daca esti atent la drum s-ar putea sa nici nu iti dai seama cand butoneaza pasagerul.

O seara buna!
                              Last edited by epuru; 15 November 2015, 23:57.

Comment

Care site-uri au MediaNav la 150 euro Crs. Sandel? Da-mi link-uri pe privat te rog.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google