Ce Sa Aleg Intre Radio 2DIN : CD, MP3 Si Radio Media Nav Cu Bluetooth Si USB?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

- pai vezi, la ce zici tu e mai bun un stick. Daca vrei sa faci auditie muzicala in masina, iti umpli stick-ul cu fisiere audio de inalta rezolutie a sunetului - alea de o melodie de 3 minute ocupa suta de mb (e un format standard hd, dar imi scapa acum extensia). Acolo ai cea mai cea calitate. Da tre' sa mai schimbi din difuzoarele de logan.
    *ps: wav-ul e fisierul audio "necomprimat", fara pierderi de calitate.
    Si oricum paralela nu facea referire la tine, ci la "fanii" inraiti ai dacia, care sunt obisnuiti in Audi da se auto-tortureaza conducand ligheanu' autohton
    sigpic

Comment

HiFi fără viniluri nu mai are același farmec.
      În mașină ai mediu ostil (oscilații de temperatură/ vibrații/ praf) CD/DVD player-ului deci vrei nu vrei te orientezi pe USB.

Dacă tot veni vorba de calitate, pe firmaware alternativ poți citi inclusiv FLAC-uri deci calitate cât cuprinde ( cu bold cele suportate nativ)

MP3, MP2, AAC, MKA, WMA, Midi *, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, TTA, FLAC, MPC, AMR, ADPCM, Cobra, MuLaw, G. 729, GSM
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

referitor la navigatie, eu nu am facut comp cu alte marci auto, este valabil universal, cine foloseste navigatia peste 50% , o sa-si puna pe geam GPS, nu poti sa conduci si sa arunci ochii pe display jos, te ia naiba dupa 2-3 minute.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
        „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

uitatul pe ecran e o formalitate din moment ce aia iti vorbeste acolo si-ti spune stanga dreapta bla bla bla ... Poti sa te si lipsesti, e foarte bine unde e amplasata navigatia, de parca numai Dacia o are acolo, Doamne ce discutii ma doare capul ...

Comment

Ma doare capul cand vorbim de fidelitatea playerului vazand ce boxe are loganul si cum suna tabla cu volumul la 30%....
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

exact einstein, ok... sursa audio o fi smechera ( FLAC'uri sau mai stiu eu ce ) dar iesirea audio e pe niste prastii de boxe ...

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
                Ma doare capul cand vorbim de fidelitatea playerului vazand ce boxe are loganul si cum suna tabla cu volumul la 30%....
                Eu am schimbat navigatia (ca am fost nevoit) cu un cd cumparat acum 5-6 ani
                A costat aproape cat costa navigatia ca optionala pe logan .
                Nu sunt cine stie ce boxe dar calitatea sunetului clar este mai buna decat era inainte cu Navigatia originală
                Culme cd-ul este tot un LG
                sigpic

Comment

Mda, mai discutam despre cat de clar este mai buna caltiatea daca facem o ascultare oarba, fara sa stii ce sursa de sunet ai.
                  Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

si navigatia si radioul au bluethoot,radio, usb, aux, comanda la volan, etc, radioul are in plus cd mp3, iar navigatia are gps, dar sunt ambele foarte ok, deci alege fiecare ce vrea in functie de preferinte, chiar nu vad care este dilema

Comment

Dilema sunt cele 13 milioane in plus pentru MediaNav
                      Logan GPL 1.4

Comment

este pe net la 700 de lei media nav,vinzi cu 200 de lei sau 300 radioul 2DIN si e totul ok ;)

Comment

I-l cumpăr eu cu 200

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          sigpic

Comment

Originally posted by stoicanu View Post
                            I-l cumpăr eu cu 200

Sent from my iPhone using Tapatalk

succes,eu unu nu il vand caci e bine daca sta in cutie si in caz de se va defecta in viitor navigatia nu trebuie sa cumpar un alt cd-player si alte mufe adaptoare.
                            Plus ca acesta e stock si arata frumos si functioneaza perfect are 4 luni ;)

Comment

Originally posted by stoicanu View Post
                              Am zis la un moment dat ca singurul inconvenient la navigatie este ca nu are CD
                              Vad ca unele persoane sunt fan usb stick
                              Eu sunt fan CD si de preferat original pentru o mai buna calitate a sunetului
                              Dar lipsa cd-ului nu a fost un factor de decizie cand am ales navigatoare
                              Gen " pentru cine nu a auzit de asa ceva uite aici " ma lasa rece
                              Multi v-ati născut în era MP3- ULUI
                              Eu m-am nascut in era plăcilor de pickup , benzi de magnetofon ,casetelor audio .
                              Nu stiu cati dintre voi stiu diferenta dintre un wav si mp3
                              De acord, dar pana sa te cramponezi intre calitatea waw si mp3, mai ai o gramada de probleme de acustica, incepand cu scula, tipul cablurilor si apoi difuzoare, rezonanta. Adica, RESTUL factorilor care afecteaza calitatea sunetului.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

mai ai o gramada de probleme de acustica, incepand cu scula, tipul cablurilor si apoi difuzoare, rezonanta
                                sunt rezolvate via arkamys
                                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google