Ce Sa Aleg Intre Radio 2DIN : CD, MP3 Si Radio Media Nav Cu Bluetooth Si USB?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Media nav-ul e 290 euro, il poti adauga ulterior (fiind mult mai ieftin). Vopseaua e 290 euro, nu o poti adauga ulterior (sau poti, dar costa cat nu face).

Fiecare cumpara ce isi permite si ce considera ca ar avea nevoie

Comment

si cum cel putin in Bucuresti, toti iti agreseaza masina....usi indoite, vopsea zgariata....si etc, este important sa nu mergi cu masina in service mereu, sau si mai grav sa te uiti la ea si sa te ia capul...)) si dupa 3-4-5 luni sa nu iti mai placa.....ca este toata "jupuita"
      Pe alb, mai pacalesti putin ochiul....

Comment

Daca nu tii la aspectul estetic, mai degrabă alege navigația sau pilot automat. Merita navigația, indiferent ce ar spune unii sau alții.

Comment

Si eu folosesc mult pilotul automat si mi se pare "must-have". Acum, depinde si unde exploateaza masina si pe ce drumuri merge...

In schimb, limitatorul de viteza nu l-am folosit niciodata, mi se pare inutil, pus "sa fie acolo".

Comment

Originally posted by enc_edy View Post
            Salutare,

Eu sunt disperat sa arate impecabil masina, dar as alege tot alb-ul pentru ca mi se pare cel mai usor de intretinut (nu se vede praf-ul pe ea cum se vede pe o culoare inchisa, nu se vad zgarieturile, indoiturile la acelasi nivel cu una inchisa la culoare).

Edi
            Daca vrei sa nu se vada zgarieturile pe masina ta, alege culoarea gri.
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google