Buna seara. In primul rand va rog sa ma scuzati ca intreb asa ceva aici, daca se poate sterge acest post dupa, nu am nimic impotriva. Eram cu doi prieteni cu masina in Constanta, cand la o trecere de pietoni, la plecarea de pe loc ( eu am stat in spate, ceilalti 2 in fata ) un om a fost atins ( nu exagerez spunand atins ) de aripa . Nu a cazut, am coborat toti , l-am ajutat sa mearga pe trotuar ( a mers pe picioarele lui,schiopatand usor, intr-un final ) . Ne-am oferit sa-l ducem la spital , a refuzat, dupa aceea a vrut sa sune la 112 dar s-a razgandit si intr-un final ni s-a adresat : " Cati bani aveti la voi sa-mi platesc astea ? " astea probabil insemnand 'spitalizarea'. Soferul i-a dat 500 ron iar omul respectiv a infipt mana in bani si a plecat , spunand ca " vrea sa uite totul " . Numarul masinii nu l-a luat,numarul de telefon nu l-a cerut, banii soferului i-a luat. La ce ne putem astepta ? Noi doi putem fi martori ca a cerut/acceptat banii in caz ca se mai intampla ceva? Imi cer scuze inca odata pentru acest post aici..
OffTopic
Collapse
X
-
"Numarul masinii nu l-a luat." Daca nu i-a facut poza sau nu l-a notat pe o foaie nu inseamna automat ca nu l-a luat. Putea sa-l tina minte.
Probabil ati scapat doar cu "taxa" de 500 lei, dar mai multa atentie pe viitor nu strica.Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
-
Originally posted by epuru View Post"Numarul masinii nu l-a luat." Daca nu i-a facut poza sau nu l-a notat pe o foaie nu inseamna automat ca nu l-a luat. Putea sa-l tina minte.
Probabil ati scapat doar cu "taxa" de 500 lei, dar mai multa atentie pe viitor nu strica.
Comment
-
Atentie! Cred ca o sa ajunga o practica. Atat asteapta "boschetarii" , este o metoda f usoara sa faca bani, nu mai dati banii asa usor, procedati legal. Am tot amanat cumpararea DVR, pana la urma am sa o fac.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
da, e clasica treaba... si eu stiam un boschetar in timisoara care se arunca in fata masinilor dupa care cerea daune. Suntem cu totii soferi si pietoni in acelasi timp, eu daca vreau sa fiu lovit de o masina pe trecerea de pietoni, ei bine o sa fiu lovit indiferent de cat de zeu e soferul cu care ma intersectez sau viteza lui. Stim cu totii cum sunt strazile inguste cu multe intersectii, cu masini parcate pe stanga si pe dreapta unde poti sa fii tata soferilor, daca pietonul e bou il iei pe capota si cu asta basta
Comment
-
Din pacate ai dreptate, sunt multe locatii unde se pot face astfel de inscenari, mai ales la treceri de pietoni unde sunt masini parcate chiar pe trecere, daca mai este si vreo duba parcata, asta este , deja nu mai e vizibilitate deloc, sper sa nu se ajunga sa devina un sport national
Si este corect, cred ca o camera auto te poate ajuta in astfel de cazuri
Comment
Comment