Pareri Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te asteptam la My Ride - Alte marci.

Comment

• Originally posted by andreitom View Post
      Hello. Revin cu un update, ca initiator al threadului.

Pana la urma am decis sa nu mai achizitionez Loganul si m-am orientat spre un Fiat Tipo, lansat de curand. Astazi ma voi duce sa il iau si voi reveni cu o parere daca cineva este interesat (chiar daca acest forum e pentru Dacia).

Unul din motivele pentru care am mai cautat alte masini e multitudinea de nemultumiri si probleme, aparent minore, raportate de utilizatorii forumului (de la chedere pana la plouat in portbagaj).

Pt masina de care zic am prins o versiune de lansare si o oferta promo de aproximativ 1500E, masina fiind pe la 14500E, pret de catalog.
      Sa o stapanesti sanatos! Eu unul m-am uitat cand am cumparat loganul de 10 ani diesel si nu am gasit masina straina noua diesel si cu dotarile acestui logan(dotari care se gasesc pe masini mai cu pretentii) sau de bun simti astazi si tidand cont ca acest logan 10 ani (Prestige) este in anumite tari Renault Symbol m-a bucurat si mai tare.Ca si probleme in 30000 km si 1 an si jumatate nu exista.Surprize placute da!

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google