Pareri Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata ca naiba, prefer sa cumpar o baterie de rezerva si sa dorm cu ea in brate (o tin calda..).
    Gugu scoate-o repede pana nu se afla......
    Last edited by Oti; 4 January 2016, 20:59.
    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Vata minerala de sticla, mai pun o bucata d-asupra învelind complet bateria. E un izolator termic foarte bun, ignifug ... Parerea mea este ca daca vrei sa te doare la banana de baterie multi ani, chestia asta e chiar folositoare...
      Chederul oare nu afecteaza ventilatia compartimentului motor ? Ma gândesc ca o puneau astia din fabrica daca chiar era necesar, chiar asa sa taie costurile martafoii astia de la DACIA ?! Am vazut ca are Cristi un tutorial montând un cheder de dacie 1300 la logan ph1, ma gândeam sa-mi pun si eu, odata si pentru ca ma enerveaza sunetul ala de tabla pe tabla când inchid capota la motor.
      Nu o scot, nu doresc sa impresionez pe nimeni si nu-mi pasa ca nu da frumos. E interesant ca altii au tot compartimentul motor innamolit in ultimul hal, jeg de nedescris si totusi se iau de vata mea amarata ...
      Last edited by GuGu21; 4 January 2016, 21:06.

Comment

• colegul gugu21, eu am acel cheder la compartimentul motor, si nu a ajuns zapada in zona motorului , nu stiu daca datorita acelui cheder, dar cred ca oricum nu ar trebui sa intre acolo
        nu cred ca are cum sa afecteze ventilatia motorului acel cheder, nici nu cred ca se ventileaza prin acea zona
        Last edited by panselin4; 4 January 2016, 21:08.

Comment

• simti vreo supraincalzire la motor datorita acelui cheder sau vreun comportament ciudat al mersului motorului ?

Comment

• Ete pisici simti....... Motorul merge la fel de bine cu/fara cheder. Doar te scapa de mizeria din compartimentul motor, nu si de rugina

Comment

• Pai dai cu vaselina pe muchie inainte sa montezi chederul si scapi si de rugina.
              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Ma refeream la capota motor, ca poate sa rugineasca. Muchia este ok si fara vaselina, care oricum se intareste.

Comment

• Capota e in perfecta stare desi am chederul montat de 3 ani.
                  sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Vaselina si cauciucul nu fac casa buna. Chederul la usa nu se pune cu vaselina.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Fac nu fac casa buna al meu nu are nici pe naiba.

Comment

• Am si eu o curiozitate.... la logan 2 cand se deschide usa cade zapada pe scaun ca la logan 1????

Comment

• Pareri Logan 2

Si eu am pus chederul cu o pasta pe baza de latex, de la vulcanizare. E chestia aia pe care o da Dorel pe anvelopa inainte de montaj. Cu sau fara vaselina e fix pix. Important -zic eu - este sa-l ai pus pe masina

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• La orice masina cade pe scaun zapada cand deschizi portiera, cantitatea depinzand de cat de bine ai curatat zapada de pe masina!

Comment

• dar nu la orice masina cand sa speli parbrizul , ajunge lichidul de parbriz si pe geamul lateral al soferului
                              sigpic

Comment

• la logan chederele de sus sunt extrem de prost proiectate, de asta cade zapada. la masinile premium, cu etansare tripla si fara chestia aia metalica/rama metalica ca la logan nu cade nimic. ca sa intelegeti despre ce vorbesc: comparati portiera unui audi a4/vechiul Chevrolet aveo sau chiar matiz cu cea a unui logan si o sa intelegeti de ce la logan cade si la audi/matiz, aveo sau orice alta masina nu intra nimic. in plus, la logan, dupa ce ca din cauza proiectarii cu ... a cadrului de inchidere si a chederului tip jgheab care ingheata când ninge si a 2 zi daca a fost ger nu mai poti deschide portiera, deci la logan când deschizi portiera , aceasta mai are prostu obicei sa se ”impiedice”, muchia/coltul portierei si de chedderul tip jgheab si sa traga toata zapada inauntru

vara la fel. daca lasi 2-3 zile masina, prafu se aduna si când deschizi portiera hop mormanu de mizerie in interior. la alte masini cu portiere proiectate cu cap asa ceva nu se intampla. din pct asta de vedere loganul e tot in urma; nu stiu când o sa proiecteze o portiera si un cadru ca la fluence de ex sau ca la orice masina normala de acu
                                Last edited by cristi....; 4 January 2016, 23:36.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google