Pareri Logan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt si Laureate fara AC ?!

Comment

• Da, adusa din strainatate ( Belgia, Franta, Italia etc. ). Acolo poti sa il configurezi mai bine decat la noi ( cu sau fara AC etc. )

Comment

• Promotie Dacia Logan, reducere 1000 euro la Logan Prestige.

Comment

• probabil sunt fabricate in 2015

Comment

• Doar la cel cu motor 1.2 este reducere.

Comment

• ce-ar fi sa mai bagi si rabla la inaintare, iti iei PRESTIGE cu 6800 EUR

Comment

• Deocamdata oferta e pana pe 29 februarie. Nu cred ca incepe programul rabla pana atunci.

Comment

• Oferta nu se poate cumula cu alta, iar reducerea e de 800euro la toate cu mici excepții
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• ziceam doar asa, cum ar fi daca ...
                    Oferte menite sa te mai atraga acum ca nu e rabla

Comment

• Oricum dealerul intotdeauna mai lasa cate ceva la vanzare, depinde cum negociezi si cum prinzi ofertele.
                      Un 8500 pentru un 0.9 tce prestige ar fi intradevar o oferta foarte buna de luat in seama.
                      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Exista Prestige cu motor H4B ? 0.9 tce ? De cind ? Or vrea romanii mai mult dar nici chiar asa de mult ...

Comment

• Prestige-ul nu pupă 0,9 TCe și nici Easy-R, altfel vor urla unii că e 14000euro un Logan II
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Romanii ar vrea, dar la bani de 1.2.
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• N-am zis eu, prietenul 827sam zicea ceva de Prestige 0.9tce in postul #280, credeam ca poate are ceva informatii noi .

Comment

• Am vazut de curand un anunt de vanzare Laureate TCe 0.9 cu navi 7500 euro/40.000 km. Dac'ar fi sa schimb masina, m'as orienta catre TCe pentru economie in general si pt ca e pe Lanţ, tată, nu mă mai doare capul la fiecare 60.000. E o senzaţie unică. Actuala maşină de vreo 2-3 ani, e pe lanţ şi n-aş schimba-o pentru niciuna pe curea, fie ea şi diesel. E altceva, domnilor.
                                Cine sapă groapa altuia şi sare înainte de-a zice "HOP", la nevoie se cunoaşte

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google