Pareri Logan 2
Collapse
X
-
Originally posted by BereRece View PostAm vazut de curand un anunt de vanzare Laureate TCe 0.9 cu navi 7500 euro/40.000 km. Dac'ar fi sa schimb masina, m'as orienta catre TCe pentru economie in general si pt ca e pe Lanţ, tată, nu mă mai doare capul la fiecare 60.000. E o senzaţie unică. Actuala maşină de vreo 2-3 ani, e pe lanţ şi n-aş schimba-o pentru niciuna pe curea, fie ea şi diesel. E altceva, domnilor.
Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Actuala maşină de vreo 2-3 ani, e pe lanţ şi n-aş schimba-o pentru niciuna pe curea, fie ea şi diesel. E altceva, domnilor.
Distributia pe lant nu e intotdeauna o reusita, vezi BMW N47, 1.2/1.4 tsi de la VAG.
De 0.9tce e prea devreme sa afirmam ceva, dar este macar un caz cu probleme de distributie.
Comment
-
Distributia pe lant nu este galagioasa. Daca e exploatat cu responsabilitate, motorul pe lant (cel putin TCe) nu are de ce sa prezinte probleme in timp. Prima verificare preventiva la a mea se face la 300.000 km, unde se verifica stabilitatea patinelor, nimic deosebit. Iar inlocuirea intregului set de distributie pe lant, aici, costa in jur de 150 eur cu tot cu manopera. O data la 450.000 km nu cred ca deranjeaza 150 de eur.Cine sapă groapa altuia şi sare înainte de-a zice "HOP", la nevoie se cunoaşte
Comment
-
-
Originally posted by einstein1984 View Postlantul e si mai galagios decat cureaua in general.Cine sapă groapa altuia şi sare înainte de-a zice "HOP", la nevoie se cunoaşte
Comment
-
! TCe a.k.a. H4B 4xx se trage din HR10DDT de la Nissan .
Al 2lea motor pe lanț în gama Dacia e 115 SCe a.k.a. 1,6 16v 114CP H4M73x tot de la Nissan și pus pe Duster ph2/Dokker/LodgyPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Bănuiesc că-i de pe benzinarul 1.6 de pe Tiida şi.sau Qashkai. Că al meu QG16D e vvt-i. Revenind la preferinţa pt lanţ, prefer ca "la 60.000 sau 4 ani" să fac 2 plinuri în plus pt un concediu prin EuropaCine sapă groapa altuia şi sare înainte de-a zice "HOP", la nevoie se cunoaşte
Comment
-
Hello. Revin cu un update, ca initiator al threadului.
Pana la urma am decis sa nu mai achizitionez Loganul si m-am orientat spre un Fiat Tipo, lansat de curand. Astazi ma voi duce sa il iau si voi reveni cu o parere daca cineva este interesat (chiar daca acest forum e pentru Dacia).
Unul din motivele pentru care am mai cautat alte masini e multitudinea de nemultumiri si probleme, aparent minore, raportate de utilizatorii forumului (de la chedere pana la plouat in portbagaj).
Pt masina de care zic am prins o versiune de lansare si o oferta promo de aproximativ 1500E, masina fiind pe la 14500E, pret de catalog.
Comment
Comment