acum nu stiu sigur daca are can pe vechia dacie .defapt pe 3 loganuri din 2008 am facut 3 chei dar asta era prin 2008 de atunci nu am mai folosito nici nu mai stiu cu sa scot isk .etc trebuie sa.ma conectez dupa aceia restul se rezolva.
Interfata ELM327 Pentru Logan2
Collapse
X
-
N-am habar, temperatura ulei arata torque, daca exista senzor pe masina, afiseaza, eu as fi vrut presiune ulei, ungere.
ps
bogdane, nu ma lua cu dl. mai bine injura-ma, ma simt mai bine asa, esti mai obiectiv.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Eu nu recomand sa tii permanent conectata interfata, pt un stift china risti cam mult.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
Poate m-am informat gresit, interfetele mini au funct aiurea pe Logan/Sandero2, cel putin asa discutau pe site-urile rusesti. Cred ca au alt cip clona.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
-
Originally posted by Oti View PostEu nu recomand sa tii permanent conectata interfata, pt un stift china risti cam mult.
Poate m-am informat gresit, interfetele mini au funct aiurea pe Logan/Sandero2, cel putin asa discutau pe site-urile rusesti. Cred ca au alt cip clona.
pai eu voiam sa o las permanent conectata sa verific mereu apa, nu-mi place deloc sa-i dau pe rece. Si de ce zici ca nu e buna interfata mini? Nici macar pentru citit temperatura apei nu o fii buna?laureate 1.5l, albastru marin
Comment
-
Pt mers tare nu conteaza chiar asa mult temperatura apei. Daca vrei sa-i dai talpa, temperatura uleiului este cea mai importanta. Uleiul se incalzeste mai greu decat apa.
Comment
-
@ten - cand cautam o interfata, prin luna oct, toti pe forumurile rusesti se plangeau ca nu merge, la coment tutorialului lui Cristi Streulea, cei cu Logan2, se plangeau ca nu merge, peste tot era in discutie interfata mini albastra. Eu am ales interfata rec de Stoicanu, cea mare, nu am vrut sa risc.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Mi-am comandat si eu un astfel de dispozitiv, ELM327 obd2 cu bluetooth, iar intre timp am instalat pe tableta programul torque. Nu am gasit in aceasta presiunea de ulei..., cred ca nu are. Mi-ar fi placut sa o pot vizualiza.ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)
Comment
Comment