Eu cred ca e nasoala, daca bateria e buna, s-a intamplat ceva in timpul demontarii/montarii.
Problema Cu Noul Logan 2 2015, Ajutor!!!
Collapse
X
-
Originally posted by t0rquemada View PostVezi să nu.
Iti spun sigur ca da eu am varianta acces iar daca scot siguranta de la casetofon nu mai imi merge nici ventilatia, poate la celalalte versiuni e diferit daca nu ma crezi am sa filmez si postez
Nu ma mai lasa sa editez, ma refeream la siguranta din tabloul de sigurante casetofonul a fost montat aftermarket la reprezentanta
Comment
-
Pentru plug&radio și Medianav ai 3 plusuri, +permanent, +acc și +apc.
Deși +acc e oarecum comun cu ventilația NU e pe aceeași siguranța pe nicio schemă oficială, că Dorel din service s-a legat la aia e altceva, în plus la Acces cu pregătire radio NU ai acc și apc în conector.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Colegul din Chisinau, are Logan2, Ambiance, s-a descarcat bateria, de ce? Nu cumva are legatura cu "casetofonul" ? Sanse mici sa aiba leg cu incalzirea. Nu spune ce echipare audio are, de origine sau modificata. A demontat - reincarcat bateria dar nu a rezolvat cauza.Last edited by Oti; 19 January 2016, 11:58.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment