If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asa incet,incet sper sa scapam de frig,si cu aceasta ocazie ce jante aveti pe masina,doriti sau a-ti pune ?
Sper sa dezbatem acest subiect,pentru a afla care sunt "chinezarii" si care sunt brand-urile care totusi isi merita banii.
Eu as pune jantele de tabla stilizate pe 16" din urmatoarele motive:
- sunt calculate de producator sa mearga si pe masinile cu motoare de 1,2l;
- un set de jante pe 15" de calitate cu omologare TUV pe tip de masina sau motorsport cu prindere in 4 suruburi sunt mai scumpe decat intreg pachetul de jante tabla stilizate + capace + anvelopele aferente;
- daca ai atins o bordura cu janta de tabla stilizata strici doar capacul pe care il poti inlocui foarte usor dar o reparatie la janta de aliaj atinsa in bordura sau zgariata este mult mai costisitoare;
- daca ai placute de frana care lasa mult praf trebuie sa cureti zilnic jantele de aliaj altfel isi vor pierde stralucirea pentru ca, necuratate la timp risti ca praful sa se impregneze in vopseaua jantelor si nu se mai pot curata dupa aceea; la celelalte scoti capacul, il speli si e ca nou.
E doar parerea mea!
PS
Singurul model de jante aliaj de origine care imi plac sunt "Empreinte" iar dintre toate jantele de aliaj aftermarket care as fi vrut sa le pun pe masina m-am oprit in special la 2 modele - "Advanti Storm S1" si "TSW Mallory 4", amandoua cu design concav, placut la vedere iar primele sunt si forjate si foarte usoare (10 lbs), se fabrica numai pe 15".
Bineinteles ca niciun model din cele 2 de mai sus nu se gaseste pe batranul nostru continent (de fapt sunt disponibile pe un singur site din Irlanda de Nord dar nu vrei sa stii cat costa, asta excluzand ebay, amazon, etc).
Dupa 3 ani de utilizare intensa (atat iarna cat si vara) sunt mai mult decat multumit de jantele MAM - W3. Urmatorul set pe care il voi achizitiona - in vara asta sper - va fi tot MAM dar de data asta mergem pe 16".
Dupa 3 ani de utilizare intensa (atat iarna cat si vara) sunt mai mult decat multumit de jantele MAM - W3. Urmatorul set pe care il voi achizitiona - in vara asta sper - va fi tot MAM dar de data asta mergem pe 16".
Faine jantele arata super
Ai grija cu jantele pe 16, am inteles ca daca nu sunt trecute in talon si in carte nu este legal sa montam asa ceva, asa am auzit de la un baiat de la service
Eu vreau sa cumpar setul complet de jante si am vazut ca la emag au preturi decente, zic eu. Dintre cele de mai jos pe care imi recomandati sa le cumpar?
1. MW Italia
2. Alcar
Pe jantele ce urmeaza a fi achizitionate vor fi montate anvelopele de vara.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment