Vei ca noi de tabla este cam 110-120 de lei bucata.
Jante,model Si Brand
Collapse
X
-
Eu nu inteleg...daca cineva vrea sa isi cumpere jenti noi, de ce nu ar cumpara fix ce zice producatorul?
Daca le aveti, asta e alta discutie insa, sa fim seriosi, nu sunt chiar atat de scumpe.....desi, ce am laut eu acum o luna si ceva...s-a scumpit cu 25 de lei pe bucata .
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostNu prea, scade stabilitatea mașinii la viraje fiind prea mult în interior, însă poți sa le montezi asumându-ți decizia ta.
"Pentru jantele din aliaj din categoria after-market, producatorii auto permit anumite tolerante pentru acest ET, de pana la 1,5 cm catre exteriorul masinii in asa fel incat sa nu existe riscuri majore ca roata sa atinga parti ale caroseriei in timpul rularii. "
Originally posted by alexander234 View PostAm văzut ca jantele de logan 1 au et 50 iar cele de logan 2 au et 40. A pus cineva jantele cu et 50 pe logan 2? Încerc să găsesc niște jante de logan 1 de ocazie.
Originally posted by sebibv View PostEu nu inteleg...daca cineva vrea sa isi cumpere jenti noi, de ce nu ar cumpara fix ce zice producatorul?
Daca le aveti, asta e alta discutie insa, sa fim seriosi, nu sunt chiar atat de scumpe.....desi, ce am laut eu acum o luna si ceva...s-a scumpit cu 25 de lei pe bucata .
cauta pe net si vezi. iar de L1 poti lua sh foarte ieftin, la max 100 de lei una.
Comment
-
eu vorbesc de jante oem, nu aftermarket
Originally posted by BogdanGir View PostSalut, pot pune pe logan 2 16x6.5, 4x100, et 40?
adica politia iti poate face probleme daca verifica omologarea, dar nu cred ca o face cineva.
Comment
-
e bine. gramajul depinde si de anvelope.
Originally posted by Alltricks View PostSalut,
Eu am luat pentru Sandero sa le folosesc iarna R15 7J ET35 marca MIM,jante ce au fost luate de pe un MCV adus din Germania.
Se potrivesc foarte bine si nu lovesc in etrier !
Comment
-
si sa loveasca ce ? buza ? ca la etrieri n-ar avea treaba. et-ul e distanta de la centrul rotii pana gaurile unde se baga prezoaneleAttached Files
Comment
Comment