A montat cineva filtru de polen / Filtru praf cabina / filtru de carbon pe Logan II MCV Aces 1.2 16v, la Logan Ph 1 si 2 am vazut ca se poate insa la Logan II nu am gasit nici o informatie pe undeva. Mentionez ca sistemul de ventilatie nu e ca la Ph 1 si 2. Aviz amatoarilor evitati versiunea Aces Nu are nici macar cablaje de boxe iar sistemul de incalzire a cabinei este unu deadreptul demn de 1300 nu are nici macar recirculare si reobinet pentru radiatorul de incalzire asta inseamna ca acel radiator e tot tinpul cald chiar si atunci cand vrei sa dea aer rece. E vreu sa montez un filtru de cabina macar ca baga de toate inclusiv pietre. o masina JALNICA ( mentionez ca e masina de firma deci nu am aleso ieu )
Filtru Polen/ Filtru Praf Cabina / Filtru De Carbon
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ba eu cred ca dispune de recirculare + la toate loganurile inlcusiv L1 ph1 si ph2 nu vei gasi robinet pentru radiatorul de incalzire habitaclu , prin el circula permanent lichid de racire iar pentru a da aer neincalzit de radiator sistemul dispune de o fanta care blocheaza accesul aerului catre radiator si pe toata gama Logan sistemul este foarte eficient.Last edited by prometheus; 5 April 2016, 09:25.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
-
Dupa un an de la aparitie, mai cred omu' care scrie ca nu stie ce a luat. Dupa 3 ani, este jenant, mai bine o "gogonata" (masina de serviciu, a lui tata, etc) sau taci - "mucles".
Pentru inspiratie uita-te pe AICI.
PS
Citeste threadul pana la capat pt luarea decizilor corecte. Compara cu ce au facut si alti colegi. Intreaba, cand sunt neclaritati.
Ai ceva de munca.
Bafta!Last edited by Oti; 5 April 2016, 11:40.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment