Dacia la Salonul Auto Paris-2016

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @pilifida
    Termina cu bagatul batului prin gard
    @bogdan_cr
    Daca nu ai ceva concret de spus, mai bine alegi sa urmaresti discutiile.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Oricum toti ne dam cu presupusul pana pe 16 octombrie, doar nu se duce niciunul de pe aici la Paris sa vada minunea ph 2 pe viu.

Stie cineva macar ce motorizari va avea ph2? Capacitate si putere, concret, nu ca eu am auzit la coada la farmacie ca ar fi...
      Last edited by IancuMIC; 12 September 2016, 17:13. Reason: ordine

Comment

• Sunteti constienti ca sunt pazite mai bine ca secretele de stat aceste informatii ... Noi discutam pe presupuneri si banuieli, cancan adica ...
        Cei putini care stiu ce si cum, oricum nu vor vorbi ca sunt obligati prin contracte etc etc ...

Comment

• ceva 100% nou nu va exista, doar ce exista deja si in banca de organe renault
          eu cred ca vor fi exact aceleasi motorizari: 0.9tce 90 si 100 de cai, 1.2 16v poate sa fie inlocuit de vreun 1.0sce de 70 de cai, iar la disel se stie povestea , 1.5dci cu 75, 90 si poate 110 cai sau o varianta mai slaba, la 100 de cai, cu sau fara easy r

altceva n au ce sa puna. faceliftu se rezuma mai mutl mai imbunatatiri/revizuiri de ordin tehnic, vizual, o paleta noua de culori ext-int, poate o plansa cu materiale mai bune, etc

eu n-am vazut cheia asta noua in iulie cand am facut test drivu cu stepway dci easy r, era tot cheia cu model vechi
          Last edited by cristi....; 12 September 2016, 17:14.

Comment

• Hai ca ar merge H5f, unde incape la duster face loc si la L/S

Comment

• daca incape si pe clio/captur normal ca incape si pe dacie

ar incapea si un 1.6 turbo de pe megane 4 gt

Comment

• Wishful thinking.... orice ar pune onor uzina pitesti pe dacie, n-ar fi buna pentru ca.... e dacie.
                nu cred ca ar fi multi pe forumul asta care sa cumpere "noua" dacia din acelasi motiv. "hai dom'le ca de banii astia iei un tedeiiii sau beamveu de moare lumea. de pe dacia cad tablele in doo zile".
                s-a bagat clima, n-a fost buna masina. cati si-au luat cu clima? mana sus!
                daca pun motor mai potent, e prea scump, nu merita, e dacie! ce naiba?
                discutati discutii de dragul artei...
                just my 2 cents
                Prowd of my new wheels!

Comment

• Nu din orice motorizare o marca trebuie sa scoata profit. Important e sa arate ca poate sa ofere si altceva, chiar daca reprezinta 1% din vanzari.
                  In lume se vinde un Sandero RS. La noi, pauza.
                  Cate BMW i8 se vor vinde in Romania? Putine. Dar, se ofera la vanzare.
                  Unii scot masini total diferite. VAG pierde la fiecare Veyron o sacosa de bani, dar o fabrica pentru prestigiu.

Cand ai sa te saturi de polizorul 1.2 16 V, poate ai sa vrei un RS.

Ideea e ca la un salon trebuie sa te prezinti cu ceva deosebit.
                  Last edited by mr.K; 12 September 2016, 20:03.

Comment

• clima s-a pus doar pe seria prestige/10 ani care era pferita in compania doar a 2 motorizari astmatice, 1.2 si 1.5dci, ambele aprox 75 de cai

acu posibil sa fi schimbat, sa mearga sa pui clima si pe motorizari mai puternice, nu stiu, nu am mai vizitat configuratoru dacia de ceva vreme

Comment

• Corect e :În România "clima s-a pus doar pe seria prestige/10 ani care era pferita in compania doar a 2 motorizari astmatice, 1.2 si 1.5dci, ambele aprox 75 de cai" care se vând cel mai bine

Climatizarea automată se montează pe orice motorizare (D4D,K7M,K4M,F4R,H4M, K9K) dar nu pentru EUropa încă din 2014, dar de...
                      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Climatizarea automată se montează pe orice motorizare... dar nu pentru EUropa
                        Nu pentru Europa sau Nu pentru Romania? In Romania ar depasi bugetul cumparatorului, banuiesc eu ca d-aia nu s-a oferit decat la
                        seria prestige/10 ani care era pferita in compania doar a 2 motorizari astmatice,
                        , ca sa aiba un pret cat de cat accesibil romanului de rand si sa vada Renault cat de cerut este. (nu dati cu parul ca eu (imi) dau doar cu parerea).

Comment

• Interesant este ca o perioada buna de timp acest thread nu a fost activ, ci a reinviat cu ~3 sapt. inainte de 1 oct, aka salonul auto de la Paris 2016. Nu cred ca o sa fie nimeni sifonar in ultimile saptamani si sa dea detalii cu privire la facelift ceva mai devreme decat lansarea oficiala.

Comment

• Originally posted by AlexPetro View Post
                            Wishful thinking.... orice ar pune onor uzina pitesti pe dacie, n-ar fi buna pentru ca.... e dacie.
                            just my 2 cents
                            Perfect de acord, daca ar pune motoare mai mari sunt sigur ca nu multi ar cumpara daca ar creste si consumul de combustibil sa zicem. Asa pe forum auzi vrute si nevrute dar de fapt sunt multi care nu isi iau rovinieta pe un an pt ca nu-si permit... despre ce vbm. Mi-am luat 1.2 cu clima automata si asa anemic cum este el pana cum sunt foarte multumit.

Comment

• Bottom point: in românia, dacia renault group pune la vanzare doar ce cumpara clientii de aici. De aia in rusia se vinde ceva, in germania altceva si in brazilia altceva. Cand or putea si vrea românii o sa apara si aici ce se da in alte zări
                              Prowd of my new wheels!

Comment

• Ati avut clima automata pe 0.9 tce si ati vazut ca nu s-au vandut masinile?
                                Lotul de SL10 s-a vandut extrem de greu tocmai din cauza motorizarilor.
                                Last edited by mr.K; 13 September 2016, 08:00.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google