Dacia la Salonul Auto Paris-2016
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Archangel80 la asta ma refeream...la vanzari. Ca o masina mai puternica...si mai bine construita...nu-i un esec...Dar din punct de vedere financiar (al producatorului).
repet...cel mai bun succes avut pana acum o fo cu 1.4mpi. Urmat de 1.5 dci 75cp...
Sunt convins ca daca o sa puna un motor de 120-140 cp...cum vinseaza unii...o sa fie si ala un esec.. Nu asta este targetul celor de la dacia.
P.S. Nu-mi place noua grila...chiar nu-mi place. Parca vechea grila de la Logan II este cea mai reusita. Dar cum eu am sa cumpar probabil logan III...sau III Facelift...mai asteptam. Dar imi place ca au pus luminiile de zi cu LED. Sunt curios ce modificari au facut in interior. Ma deranjeaza pozitia butonului de S&S (am momente cand il folosesc...si nu-mi dau seama daca este functional sau nu). Iar butoanele de la senzorii de parcare si echo sunt foarte inaccesibile (nu se vad dupa volan)
Comment
-
Originally posted by Archangel80 View PostLa vanzari a stat prost, intr-adevar. De asta nici nu au mai bagat motoare mai puternice. Nu se vand pe Dacia.
La "succesul" acelui motor a contribuit politica lor de vanzare.
Comment
-
-
ady_dragan Da, dintr-un motiv foarte simplu: 1.6 16V canibaliza 1.6 8V ...si ajungeau sa vanda ok un motor care nu aduce profit...in detrimentul unui motor care aducea un profit minim. Si asa aveai doua motoare are nu mai aduceau profit. iar dacas comenziile nu erau suficiente cat sa canibalizeze 1.6 8V...
Sa nu uitam, piata principala pentru dacia nu este romania...unde puterea si signa sunt cele mai importante aspecte. Pe dincolo se prefera un motor mai slab...dar ceva dotari suplimentare.
Comment
-
Comment
-
S-au lansat de nu s-a mai putut. Au aruncat o poza pe net cu exteriorul si atat.
Nu tu interior, motorizari etc.
Astea sunt ledurile, 4 dungi pe margine.Attached Files
Comment
-
Aici :
Dacia a decis să schimbe designul modelelor Logan și Sandero cu un facelift care aduce pentru prima dată lumini LED în gama constructorului român. Modificările estetice vor fi aplicate pe patru modele din gamă: Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway.
scrie asa :
"Sub capotă, pe lângă propulsoarele deja cunoscute, Dacia va introduce un nou agregat, cel mai probabil motorul pe benzină TCe de 1.2 litri.
Misterul se va spulbera complet în ziua de 29 septembrie, atunci când Dacia va dezvălui modelele în cadrul Salonului Auto de la Paris."
Interesant, o fi adevarat ? Hopa, benzinar turbo in 4 ?
Comment
Comment