Originally posted by mr.K
View Post
Dacia la Salonul Auto Paris-2016
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sunt 2 tipuri de oameni care cumpara Dacia :
- cei care o iau din maxim 2 salarii, merg cu ea prin oras ca a doua masina, ii intereseaza sa fie practica si ii doare undeva de tabla subtire, ca nu sunt plasticele de calitate, ca x y z;
- cei care merg pe principiul "prea sarac ca sa iau ceva prost", se zbat din aripi pe forum sa demonstreze ca e naspa, sa nu cumpere nimeni ca si-au luat teapa vietii.
Si ca sa sustin ideea, de aia se vinde Dacia bine in occident pentru ca daca dai 2 salarii pe o masina ti se rupe cum e atata timp cat iti faci treaba cu ea ieftin si bine.
Comment
-
Originally posted by darksun View Post....de aia se vinde Dacia bine in occident pentru ca daca dai 2 salarii pe o masina ti se rupe cum e atata timp cat iti faci treaba cu ea ieftin si bine.
Chiar ai impresia ca aia in west se serg la cwr cu 10.000Eur...
Comment
-
Dacia la Salonul Auto Paris 2016 pt mine , sincer , e o dezamagire . Leduri in faruri si stopuri , si marea "inovatie" , claxonul pe volan . Iar si o mai mare dezamagire e fortosul motor de 1 litru . Daca 1.4 a fost atat de hulit , desi isi facea treaba destul de decent , daca 1.2 , a fost si e si mai criticat , ma intreb cum va fi primit noua motorizare Dacia
Trimis de pe al meu SM-J100H folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by liviunvl View Posthttp://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/...ortanta-581497
Astia din Nemtia cred ca sunt prosti rau de tot, cumpara Dacii intr-o veselie. Mr. K, fie-ti mila de ei, spune-le ca Dacia nu e buna de nimic, sa nu-si mai cheltuie banii aiurea.
Le cumpara sirienii si alti emigranti, care nu-si permit altceva.
Si la noi se vand marci rare, intr-o proportie mica.
Imi ajunge ca nu o sa-mi mai cheltui eu bani aiurea, nemtii, romanii si tu inclusiv, n-au decat sa faca ce vor cu banii, de vreme ce nu sunt banii mei.
Excluzand motoarele diesel, care e posibil sa nu aiba un viitor pe termen lung, cu motorizarile pe benzina Dacia se transforma intr-o trompeta de masina.
Stiti microcarurile gen Aixam, Ligier, cu 400-500 cc, sa nu le ajunga din urma si Dacia....Last edited by mr.K; 5 October 2016, 18:20.
Comment
-
O chestie foarte interesanta la noul engine de 1 L Sce este ca acel cuplu de 91 Nm il obtine de pe la 2850 rot/min ceea ce este foarte bine asta fata de 1.2 16v D4f care are vreo 107 Nm DAR il obtine la 4250 rot/min.Last edited by prometheus; 5 October 2016, 18:17.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment