Da. Eu nu am mai asteptat si am dat comanda de un Prestige 1.5 90 cp. Vedeti ca nu se mai iau comenzi de 0.9 tce, deci probabil o sa fie inlocuit cu 1.2 tce cu putere de peste 100 cai "frumosi". Am vrut tot eu sa dau comanda la M. Nord si au zis ca nu mai se fac.
Dacia la Salonul Auto Paris-2016
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu se mai iau comenzi noi ptr. Logan 2 Ph 1. Se vor onora doar cele in desfasurare cu modelul Ph1. Pana pe 28 sau 29 sept. cand se va da drumul la Salonul auto de la Paris (el incepe pe 28 sau 29 sept. pt. reprezentanti si presa, iar ptr. vizitatori incepe pe 1 oct.) nu se mai iau comenzi cu PH1. Se asteapta septembrie ptr. a veni in showroom-uri faceliftul. Astept faceliftul cu nerabdare.
Comment
-
Originally posted by darksun View PostInseamna ca remap-ul la 100 cp si 155 nm e safe sa inteleg?!
La pc-uri, daca faci overclock (aka remapare ptr. motoare) se va traduce prin uzura premature a procesorului si, implicit, scurtarea vietii lui.
Comment
-
Originally posted by Oti View PostConteaza si felul cum esti obisnuit sa tii mainile pe volan, constructia volanului. Eu apas mult mai usor claxonul in pozitia actuala, pe maneta, in acelasi timp pot controla masina cu ambele maini. De cele mai multe ori cand claxonezi este o situatie de urgenta si trebuie sa fii pregatit pt o manevra rapida.sigpic
Comment
-
Ma facui ca sa ma rad. De obicei, claxonul de pe volan se poate apasa cu usurinta folosind unul dintre degetele mari.
Ori ati vazut prea multe filme americane proaste, ori nu ti mers vreodata cu o masina cu claxon pe volan
Comment
-
dsign am mers cu destule...dar si cu multe am claxonat la curbe (Am obiceiul sa nu iau mana de pe volan cand iau curba mai stransa...).
Nenea dealerul mi-a spus au comenzi pt 0.9 TCe pana prin noiembrie, si din cauza asta nu se mai iau comenzi
Comment
-
eu m-am obisnuit si imi place cu el pe maneta. chiar nu inteleg care e problema cu pozitia claxonului acolo, mie mi se pare foarte la indemana.......
Primul test #giurgeasibratu cu noul Logan MCV în echipare de top și cu motorul diesel 1.5 dCi. https://www.masinicugiurgeasibratu.ro
de la 3:35.. foarte adevarat ))
Comment
-
Dupa logica de mai sus, prin analogie: "volanul se strica mai des.....ramai fara....toate alea....", este prea complicat pt Reno (..low cost....o sa iasa ceva naspa) si nu respecta traditia Renault cu pozitia contactului claxonului pe maneta (cazuri similare cu respectarea unor traditii si la alte marci, cu diferite accesorii)Last edited by Oti; 30 August 2016, 07:36.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment