Renoul diesele nu scoate fum, numa' Skodele si BMW-urile.
Dacia la Salonul Auto Paris-2016
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
scuze, m-am referit la cele mai populare masini straine second. BMW, VW, Skoda ... Aici se mai adauga OPEL, Mercedes si alte nume mari cu motoare la fel de mari, ca romanul nu doarme bine in plapuma sa daca nu are 140+ CP parcati in fata garsonierei ... Sanatatea, mediul sunt ciurucuri pentru romanas. Inca o data, stima si respect enorm pentru cei care cumpara Dacia si masini NOI in general !!!
Pentru 90% din romani saloanele astea auto oricum nu prezinta interes, prezinta interes ce mai e prin targurile auto si pe mobile.de ...
Comment
-
De ce mi-ar pasa ce e la Paris cand eu imi permit doar masina din targ...
Problema e ca majoritatea cumpara masini in gama de pret 5-8.000 euro second si diesel pentru ca nu isi permit sa mearga cu ea la consum de benzinara ca doar au rate la banca.
Problema e ca pana la urma te intrebi daca vrei Logan nou slabut dotat cu 75CP sau sa dau un exemplu Skoda Octavia second 1.9TDI in jur de 100CP cu dotari frumusele. Sincer cui nu i-ar face cu ochiul Skoda? Asta e problema...
Comment
-
Originally posted by ady_dragan View PostDe ce mi-ar pasa ce e la Paris cand eu imi permit doar masina din targ...sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by alinn28 View PostSi daca se strica pompa de injecție sau turbina la Skoda aia cu opțiuni frumușele în prima lună de la achiziție ce mai faci? ÃŽți pare rău că nu ai luat Logan nou...
Salut,
Are sefa mea o Octavia 2013 decembrie 1,8 turbo benzina si pana acum am schimbat de 2 ori pe garantie pompa de apa si distributia!
Comment
-
Originally posted by cristi.... View Postpoate sefa o calca pe coada, o tine in turatii ridicate prea mult timp sau are nr mare la pantof
sa nu uitam totusi ca 1.8tsi are vreo 180 de cai...
Zilele trecute a plesnit distributia la un Audi A6 TFSI la 176k si ghici ce! nu mai era in garantie. Masina de la firma la care lucrez.
Exact asa i-a spus si inginerul de la Porsche, colegului meu: "dom'le, ai piciorul mare, o calci pe coada...". Pai stai, mai nene, ca atunci cand am venit sa cumpar masina, parca vorbeai frumos si laudai masina pe care o vindeai. Acum vii si-mi zici ca am cumparat un rahat de masina, care se strica daca o calc pe coada? Scrie ca distributia se schimba la 180k? Scrie! Mi-am facut toate reviziile la voi si era treaba voastra sa-mi spuneti daca trebuia sa schimb distributia mai devreme de 180k? Da! Drept urmare: reparatie motor pe garantie, chiar daca masina nu mai avea garantia aia contractuala de 3 ani sau xxxxxx km.Last edited by vitriol; 20 September 2016, 07:59.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostPentru cultura ta automobilistica... Daca maine afli ca ai mostenit niste milioane de Ieuro sau castigi la Loto, sa stii ce masina sa-ti iei, nu sa te repezi direct in Logan Prestige 1.5 dCi 90cp fulofșăn.
Daca dau de asa o avere, eu fiind setat doar pe anumite marci, da as avea acel Logan impreuna cu o mica colectie Dacia (1100, 1300, 1310 Break rosu din '89) pentru ca e ceva ce tine de suflet si in rest la banii aia sigur as lua un S-class si/sau un Rolls Royce Phantom. Astea sunt ca sa zic asa cea mai mare pasiune care din motive financiare e lasata la o parte.
Comment
Comment