Dacia la Salonul Auto Paris-2016

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca nu e un risc pentru cumparatorul standard din Romania, nu neaparat Dacia. Foarte putini oameni isi iau masini ca sa faca cu ele 200K in 3 ani, doar daca esti taximetrist sau lucrezi in distributie.

Comment

• Clar! Daca luam un consum mediu de 6l/100km ca sa faci 200k in 3 ani te-ar costa in jur de 1600lei/luna doar combustibilul in conditiile in care sunt destui care nu castiga atata pe luna

Comment

• Originally posted by prometheus View Post
        Dar cati km are masina ?

Are vreo 80000 ...

Originally posted by cristi.... View Post
        poate sefa o calca pe coada, o tine in turatii ridicate prea mult timp sau are nr mare la pantof

sa nu uitam totusi ca 1.8tsi are vreo 180 de cai...

Sa stii ca merge frumos cu ea, o calca nepot, sot , eu si cam atat ))

Originally posted by vitriol View Post
        E bine, totusi, ca nu esti inginer la Porsche. Plesneste pompa de apa de la prea multi cai, este?!

Zilele trecute a plesnit distributia la un Audi A6 TFSI la 176k si ghici ce! nu mai era in garantie. Masina de la firma la care lucrez.
        Exact asa i-a spus si inginerul de la Porsche, colegului meu: "dom'le, ai piciorul mare, o calci pe coada...". Pai stai, mai nene, ca atunci cand am venit sa cumpar masina, parca vorbeai frumos si laudai masina pe care o vindeai. Acum vii si-mi zici ca am cumparat un rahat de masina, care se strica daca o calc pe coada? Scrie ca distributia se schimba la 180k? Scrie! Mi-am facut toate reviziile la voi si era treaba voastra sa-mi spuneti daca trebuia sa schimb distributia mai devreme de 180k? Da! Drept urmare: reparatie motor pe garantie, chiar daca masina nu mai avea garantia aia contractuala de 3 ani sau xxxxxx km.

Ai mare dreptate,nu are nicio legatura felul in care mergi cu pompa de apa sau distributia Nu au scuze!
        Last edited by Mike959; 20 September 2016, 10:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by Mike959 View Post

Sa stii ca merge frumos cu ea, o calca nepot, sot , eu si cam atat ))
          deci cam toata lumea calca la sefa asta a ta

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
            Zilele trecute a plesnit distributia la un Audi A6 TFSI la 176k si ghici ce! nu mai era in garantie. Masina de la firma la care lucrez.
            Exact asa i-a spus si inginerul de la Porsche, colegului meu: "dom'le, ai piciorul mare, o calci pe coada...". Pai stai, mai nene, ca atunci cand am venit sa cumpar masina, parca vorbeai frumos si laudai masina pe care o vindeai. Acum vii si-mi zici ca am cumparat un rahat de masina, care se strica daca o calc pe coada? Scrie ca distributia se schimba la 180k? Scrie! Mi-am facut toate reviziile la voi si era treaba voastra sa-mi spuneti daca trebuia sa schimb distributia mai devreme de 180k? Da! Drept urmare: reparatie motor pe garantie, chiar daca masina nu mai avea garantia aia contractuala de 3 ani sau xxxxxx km.
            apropo de Dacia. Sper ca oamenii care lucreaza la reprezentantele acestei marci (si nu numai) sa-si mai deschida putin orizonturile si eventual sa-si schimbe mentalitatea.
            tare as vrea sa vad aceeasi discutie purtata intr-o reprezentata a marcii autohtone. defapt nu as vrea pentru ca am patit-o personal cu garantia la tabla.
            o/____\o
            (i)
            .........

Comment

• domnilor, daca nu va potoliti, unii cu jignirile, altii cu comentariile, va luati vacanta la primul flame pe care-l gasesc. de doua-trei saptamani vad atacuri personale, unele justificate, altele mai putin, va rog inca o data sa va potoliti. mersi si scuze de off-topic
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Garantia la tabla e tabu.

Astia patiti cu garantia ar trebui sa mearga la Paris sa le faca reclama la maxima audienta astora de la Dacia. Sa aduca o bucata de aripa spate, o portiera...
                Iti dai seama de imagine, sa apari cu ruginitura langa masinile alea lucioase, frumos lustruite, puse sub lumina perfecta. Priceless.
                Iar pe bucata de tabla sa scrie: Dacia after ... month/years.
                Last edited by mr.K; 20 September 2016, 11:55.

Comment

• n-ar fi nimic nou, mai toata lumea stie de tabla negalvanizata. la lamborghini si ferrari insa, cu ce sa te prezinti, cu un kil de cenusa? la volkswagen cu o bucata de vibrochen si doua zale de lant de distributie? exemplele pot continua, pentru inca 4-5 marci, din care 2-3 sunt premium.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• chiar ca da. cu aripile spate mancate de cancer la 6 ani si 2 saptamani , desi au pus plastice deasupra (care mai rau au facut) si au dat-o cu ceara (cica sfintita!) trebuia mers la Paris.

pai exact aici e diferenta SEBA! VW au schimbat injectoare diesel cu probleme mult dupa ce masina nu mai era in garantie , ba chiar revanduta la a 5-a mana. ferrari iti dadea alta masina daca-ti lua foc si tot asa ...
                    la dacia am vazut alternator neschimbat pe garantie ca omu isi pusese casetofon pe masina nou , dar nu montat in service agreat Dacia , amortizor scurs refuzat la schimbat pe garantie ca intarziase sa-si schimbe uleiul in motor 2 saptamani , ambreiaje , etc etc etc
                    Last edited by Costi-bc; 20 September 2016, 12:07.
                    o/____\o
                    (i)
                    .........

Comment

• n-ar fi nimic nou, mai toata lumea stie de tabla negalvanizata.
                      Impactul vizual e totul. Nu e nimic nou nici ca fumatul poate cauza cancer la gat de exemolu, dar corul de craciun al unora cu sintetizatoare de voce in gat iti da o imagine completa asupra efectelor.

Chiar ar fi ceva productiv pentru clientii oricarei marci.
                      Decat gagicile alea faine si aproape goale de la saloane, mai bine am vedea adevarul gol, de peste o perioada de timp, despre masinile respective.
                      Oricum, am fost tot timpul de parere ca locul gagicilor dezbracate e in cluburile de striptease.
                      Last edited by mr.K; 20 September 2016, 12:07.

Comment

• Originally posted by Costi-bc View Post
                        la dacia am vazut alternator neschimbat pe garantie ca omu isi pusese casetofon pe masina nou , dar nu montat in service agreat Dacia , amortizor scurs refuzat la schimbat pe garantie ca intarziase sa-si schimbe uleiul in motor 2 saptamani , ambreiaje , etc etc etc
                        Astia care patesc chestia asta sunt niste pacalici si isi merita soarta. Eu am facut reviziile in serviceuri absolut normale(nu reprezentante) si anul trecut mi-a fost schimbat electromotorul si contactul pe garantie. Daca te duci ca milogul esti tratat ca un milog. Nu Dacia schimba ci reprezentantele. Daca vezi ca reprezentantele iti dau cu flit exista si alte metode de abordare. Dar cum suntem obisnuiti in pozitia de ghiocel sclav mori.

Comment

• nu e vorba de milogeala. exact aia e problema , pacalitul clientilor. nu toti au timp sa dea in judecata sa se plimbe la reprezentante din alte judete , sa stie ce-i vocea clientului . mai simplu dai un ban din buzunar , repari masina pe cheltuiala proprie si te stergi la fund cu garantia lor. colegul din piatra neamt care a facut zeci de drumuri la bacau la dedeman ca nu-i mergea GPL-ul din fabrica e milog sau pacalici ? ce sa le faca ? si ca el multi altii.

Originally posted by bitz View Post
                          cel de la dedeman bacau a zis ca nu vor mai fi probleme... cu erorile
                          eu l-am crezut pe cuvant...
                          sincer m-am saturat de ceea ce inseamna reprezentanta. imi pare rau pentru ei ca au mult de pierdut la faza asta. de cand cu problema asta, de fiecare data cand sunam la dacia, fie dedeman bacau, fie automoldova roman, cat timp nu spuneam de garantie erau foarte amabili. cand aduceam vorba de garantie era jale... parca abia se abtineau sa nu ma injure...
                          mi-a ramas in minte o remarca pe peretele celor de la dedeman: DE LA NOI FIECARE CLIENT PLEACA FOARTE MULTUMIT... eu nu am plecat nici macar multumit. imi amintesc ca la revizie am fost sunat si intrebat daca sunt multumit. doar am platit, nu? acum, in schimb .... oare nu am platit si garantia?
                          injectoare si pompe la diesel schimbate pe garantie stiti ? ambreiaje , bloc lumini , volan , scaun sofer ? doar la foarte putini???
                          sau cumva e mentalitatea de vina ? NU PLATIM SI GARANTIA ? intreb si eu la fel ca bitz ?

deci oare vine Dacia cu ceva nou la Paris ?
                          Last edited by Costi-bc; 20 September 2016, 13:03. Reason: Automerged Doublepost
                          o/____\o
                          (i)
                          .........

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                            ..., degeaba are filtru de particule care acumuleaza cenusa, daca mai incolo, dupa colt, isi face o regenerare si arunca vreo cateva kg de cancer pe teava...
                            Perfect adevărat, sau dacă vrei, este doar varianta modernă la proverbul "cum să ne furăm căciula singuri".
                            P.S Altfel, ce grijulii suntem noi cu Planeta...

Comment

• "Garantia la tabla e tabu.

Astia patiti cu garantia ar trebui sa mearga la Paris sa le faca reclama la maxima audienta astora de la Dacia. Sa aduca o bucata de aripa spate, o portiera...
                              Iti dai seama de imagine, sa apari cu ruginitura langa masinile alea lucioase, frumos lustruite, puse sub lumina perfecta. Priceless.
                              Iar pe bucata de tabla sa scrie: Dacia after ... month/years."

Tu vino cu o aripa spate ruginita de Logan2 la salonul de la Paris si eu vin cu o aripa fata de Passat 2012+, ok ? Ne vedem la intrare ... Circoteca facem acolo ...

Comment

• faceti pe dracu, ca va omoara aia acolo inainte sa intrati cu tablele sub brat
                                faptul ca masina are probleme si ca unii dealeri sunt gunoaie, nu e neaparat problema dacia. dealeri de gips gasesti si la ford, mercedes, bmw, volxwagen. asta nu inseamna ca marcile alea sunt de rahat. bine, au si aia probleme pe care la 65000 de euro masina n-ar trebui sa le aiba, dar e grija lor, nu a mea. nu cred ca e masina la care sa nu "scartaie" vreun reper sau ceva sistem electronic sau ceva la motor. ca indiferent de fabricantul masinii (a se citi asamblorul de piese), furnizori pentru orice masina din lume sunt vreo 20 de firme. paradoxal, nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google