Pe 29, maine este conferinta de presa.
Dacia la Salonul Auto Paris-2016
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
sa fac upgradu....
inca nu-s decis: clio 4 facelift, l2 ph2, Hyundai i20 ledline.....Last edited by cristi....; 28 September 2016, 23:05.
Comment
-
am fost la Hyundai si nici poveste. construiesc niste masini f calitative. cel mai mult mi-a placut in i40 facelift, la 20500 pt versiunea highway + mi se pare chilipir. foarte confortabila la interior, materiale f ok, abs tot, 7 airbaguri, sisteme active complete de siguranta etc
a urmat i30 facelift, i20 si marele tucson in versiune de top. am inteles ca accepta si buy back . asa, un best buy la 18-20 de mii mi se pare si Suzuki vitara s (1.4 boosterjet 140 de cai) dar showroomu e tocmai la valcea ). ar mai fi Toyota corolla facelift...generatie noua nu m-as incumeta prin prisma bolilor copilariei care pot apare. de preferat facelift, care vine cu problemele mecanice rezolvate si adus la zi dpdv al designului si dotarilor
nu e exclusa nici varianta unei dacii revizuite dar sa vedem concret cu ce vin si daca s-au rezolvat problemele de natura mecanica
exista si o varianta mai ieftina... am un prieten cu un audi a4 b7 de la inceputu lui 2008, 2.0tdi cu dpf dar cu el decuplat (a murit), 260 de mii km, bine intretinut, fara hibe mecanice si vrea sa se desparta de el pt un a6 allroad mai nou si vrea 5 mii. 5 mii si cu inca 4 mii sa zicem sa-i aduc toata suspensia si articulatia la starea de fabrica adica schimbat abs tot)...dar 260 de mii de km sunt 260 de mii si nu stiu cat pot sa duca tdiurile astea. si ii papa ulei. la stilul lui de mers, adica de la 160 in sus pe autostrada, cu varfuri de 190-200, completeaza 1l la 2 mii-2500 de km, castrol edge titanium bla bla 5w40. e clar ca nu se compara cu mpi-urile ) tot mai bine ceva nou, 7-8 ani stai fara griji
renault e ok, a început sa-mi placa ce fac, de când cu kadjaru, trendul ascendent al marcii nu poate fi trecut cu vederea cica sunt al 4lea constructor auto din lume, dupa vw, Toyota, si probabil mercedes...
dar coreenii vin tare din urma
Comment
-
Last edited by killer17; 29 September 2016, 10:50.
Comment
Comment