If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cica moare intr-o zi Bill Gates si ajunge la Judecata de Apoi. Acolo Sfantul Petru il intampina:
- Mai Bill, tu pentru ce ai facut lumii cu windozul ar fi trebuit sa arzi in adancurile iadului, dar nu stiu de ce ti s-a oferit sansa sa alegi unde sa-ti petreci viata de apoi: in rai sau in iad.
Chiar atunci veni un ingeras care il lua pe Billica de mana si il duse in rai. Acolo, Bill vazu ceva ca un parculet unde niste batranei hraneau cu paine porumbei morti. Ingerasul zise:
- Acesta este Raiul. Bill stramba din nas:
- Pai ... asa ar trebui sa arate Raiul ? Ia du-ma si in iad !
Il ia ingerasul pe Billy de mana si il duce in iad. In iad veselie mare, petreceri, bautura, femei. Billy:
- Wow, pai ... aici e de mine. Aici vreau sa raman ... in iad.
Si nu apuca sa termine de vorbit, ca deodata se trezeste cufundat pana la gat in lava. Cu ultimile puteri, il striga pe ingerasul care se departa:
- Hei, ingerasule, pai tu inainte mi-ai aratat altceva !
- Sa fii tu sanatos, aia era vesiunea demo !
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Ma asteptam la putin mai mult de la facelift-ul acesta(aveam de ales intre facelift si noul megane 4 sedan). Daca puneau 1.2 TCe, ramaneam client. Un buzunar in plus in consola centrala si niste led-uri nu prea imi iau ochii.
Da, un mare plus claxon-ul de pe volan si cam atat.
totusi noul megane joaca in alta liga decat loganu
cu toate astea din cate am vazut pana acu m-a cucerit versiunea facelift, imi place f mult. mi-am ales si culoarea , cafeniu ala
astept sa vina in showroom, sa mai tragem un test si la anu pensionez loganu actual dupa 8 ani de serviciu, cu cea mai inalta distinctie pt fiabiliatate. 8 ani si nici o problema mecanica. sper ca si noul model sa se ridice la acelasi nivel, de asta l-am si asteptat, ca sa ajunga ”la maturitate”
Ma asteptam la putin mai mult de la facelift-ul acesta(aveam de ales intre facelift si noul megane 4 sedan). Daca puneau 1.2 TCe, ramaneam client. Un buzunar in plus in consola centrala si niste led-uri nu prea imi iau ochii.
Da, un mare plus claxon-ul de pe volan si cam atat.
La Megane nu ai motor pe benzina la versiunea INTENS, e singura versiune pentru care merita luat Megane-ul.
Mda, se pare ca Dacia nu vrea sa treaca de bariera celor 100 de cai.
In trecut se stie de 1.6 16v cu 105 CP acum nu stiu ce s-a intamplat , probabil ceva psihologic , de ce sa-i mai dam noi romanului gama Logan /sandero II cu 100 cp sau peste mno.!!
Sa nu-mi spuneti ca n-au fost vanzari la L1 cu motorizarea k4M de 105 cp si din acest motiv s-a scos de pe L2 "puterea" asta de 100 CP sau peste!!
Last edited by prometheus; 29 September 2016, 18:20.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment