Logan 0.9 90 Cp Sau 1.5dci 75 Cp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @MrK pentru dvs merita investiția în masina?, ca va tot învârtiți în jurul cozii, dar nu oferiți un răspuns cu date concrete.

Originally posted by Crs. Sandel View Post
    Iei abonament la metrou, 70 lei si iesi mai ieftin.

Daca exista alternative, apelati la ele pentru fluidizarea circulatiei. Si asa capitala este cum este la orele de varf...
    La ore de vârf, in metrou ești făcut pilaf, sardina la fel ca pe unele linii de la ratb, de aici și revolta fata de mijloacele de transport în comun.
    Last edited by aris86; 23 June 2016, 16:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ca sa ajung la metrou trebuie sa iau ratb-ul. Cum fac? Merg pe jos 30 minute pana la metrou sau astept autobuzul in statie 15-20-40 de minute?
      Ca sa ajung la serviciu (6 km) trebuie sa schimb 2 mijloace de transport in comun. cu masina fac maxim 20 minute. cu Ratb + metrou (sau Ratb+Ratb) fac minim 45 de minute. De doua ori am asteptat autobuzul 40 de minute. Macar daca ai stii exact la ce ora vine, il astepti sau mergi pe jos. Ca sa ajung la cel mai apropiat hiper piper market la fel, schimb doua autobuze. Imi pare rau de OFF, dar prea lauda unii mijloacele de transport in comun, iar altii intreaba daca nu cumva masina e un moft... Ca sa nu mai zic ca ies mai ieftin cu benzina mea decat cu Ratb-ul.

Comment

• Ati uitat sa calculati si ~1000 lei scoala de soferi, plus la cate 10 ani analizele medicale pentru schimbarea permisului.
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Din motive lesne de inteles, inchidem aici.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google