Originally posted by liviunvl
View Post
Logan 0.9 90 Cp Sau 1.5dci 75 Cp
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vitezele voastre medii sunt f mici, normal sa aveti consumuri aproape de ce relateaza constructorul daca voi va deplasati mai incet si in oras pana prindeti 60 parcurgeti 500m.
Topicul asta ajunge sa fie o disputa a consumurilor indiferent de viteza de deplasare si de orasele in care va deplasati.
Initiatorul topicului sa se gandesca f bine cat va pastra masina, sa-si faca niste calcule si nu in ultimul rand sa mearga in drive-test cu ambele motorizari. Apoi sa ia o decizie bazata pe feelingul pe care l-a avut la volan, pe bugetul in care se incadreaza, finantare, asigurare samd.
Bafta!Rulez pe Logan 2 1.5 Dci si Stepway 2 1.5 dci
Comment
-
Originally posted by masinamica View PostVitezele voastre medii sunt f mici, normal sa aveti consumuri aproape de ce relateaza constructorul daca voi va deplasati mai incet si in oras pana prindeti 60 parcurgeti 500m.
Topicul asta ajunge sa fie o disputa a consumurilor indiferent de viteza de deplasare si de orasele in care va deplasati.
Initiatorul topicului sa se gandesca f bine cat va pastra masina, sa-si faca niste calcule si nu in ultimul rand sa mearga in drive-test cu ambele motorizari. Apoi sa ia o decizie bazata pe feelingul pe care l-a avut la volan, pe bugetul in care se incadreaza, finantare, asigurare samd.
Bafta!
Comment
-
0.9 TCe cu GPL apare pe configurator Dacia
Originally posted by t0rquemada View PostCe-i ăla tCe? Poate TCe (Turbo Control efficiency).
Oficial nu există în Romania niciun TCe+GPL din fabrică nici Euro5(H4B404) nici Euro6(H4B410) deci despre ce vorbim? GPL-ul X montat de firma Y comparat cu e montat din fabrica(Landi Renzo)
Parerea mea este ca 0.9 GPL e o varianta de luat in seama.
In exploatarea zilnica e cea mai economica versiune dintre toate.Attached FilesLogan GPL 1.4
Comment
-
Comment
-
Originally posted by 827sam View PostSe poate da comanda 0.9 cu gpl
Cand am facut eu calculatiile si ofertele dealerul nu s-a aratat reticent in a recomanda 0.9 cu gpl, e euro6.
Comment
-
Preturile se găsesc pe www.dacia.ro
Din câte îmi amintesc e 10450 euro, Laureate-ulLast edited by MihaiiahiM; 15 June 2016, 10:40.sigpic
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post4.5% in oras consum, cum sa nu isi doreasca diesel toti cei care citesc povesti pe forumul asta?
Si eu mi-as lua daca ar fi sa cred tot ce aud.
Doar sa se specifice :orase cu 10 mii de locuitori, inclusiv satele din jur.sigpic
Comment
Comment