Logan 0.9 90 Cp Sau 1.5dci 75 Cp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by liviunvl View Post
    Comparam mere cu pere.... Eu credeam ca vorbim de drumurile noastre...
    Tot pe dreapta se circula și la aia. Plus ca și pe site-urile din Germania și Franța e dat același consum pt loga, același cu cel de pe site-ul de România. Trebuie sa înțelegeți ca și cu diferența de 1,5l% , la distanta de 6000km înseamnă ceva. Dar de...
    sigpic

Comment

Vitezele voastre medii sunt f mici, normal sa aveti consumuri aproape de ce relateaza constructorul daca voi va deplasati mai incet si in oras pana prindeti 60 parcurgeti 500m.

Topicul asta ajunge sa fie o disputa a consumurilor indiferent de viteza de deplasare si de orasele in care va deplasati.

Initiatorul topicului sa se gandesca f bine cat va pastra masina, sa-si faca niste calcule si nu in ultimul rand sa mearga in drive-test cu ambele motorizari. Apoi sa ia o decizie bazata pe feelingul pe care l-a avut la volan, pe bugetul in care se incadreaza, finantare, asigurare samd.
      Bafta!
      Rulez pe Logan 2 1.5 Dci si Stepway 2 1.5 dci

Comment

La toți dealerii găsește fise făcute, fise cu costurile de exploatare și întreținere.
        sigpic

Comment

Cred ca se poate aplica cel mai bine : faci > 15K KM pe an + mergi mult inafara orasului -> diesel, faci sub 15K si mergi in oras -> benzina.

Comment

Originally posted by masinamica View Post
            Vitezele voastre medii sunt f mici, normal sa aveti consumuri aproape de ce relateaza constructorul daca voi va deplasati mai incet si in oras pana prindeti 60 parcurgeti 500m.

Topicul asta ajunge sa fie o disputa a consumurilor indiferent de viteza de deplasare si de orasele in care va deplasati.

Initiatorul topicului sa se gandesca f bine cat va pastra masina, sa-si faca niste calcule si nu in ultimul rand sa mearga in drive-test cu ambele motorizari. Apoi sa ia o decizie bazata pe feelingul pe care l-a avut la volan, pe bugetul in care se incadreaza, finantare, asigurare samd.
            Bafta!
            În Bucuresti, cu chiu cu vai atingi o viteza medie de 20 km/h, în general se încadrează intre 15-17 km/h.

Comment

Originally posted by masinamica View Post
              Vitezele voastre medii sunt f mici, normal sa aveti consumuri aproape de ce relateaza constructorul daca voi va deplasati mai incet si in oras pana prindeti 60 parcurgeti...
              În oraș merg cu maxim 50. Așa zice legea.
              sigpic

Comment

0.9 TCe cu GPL apare pe configurator Dacia

Originally posted by t0rquemada View Post
                Ce-i ăla tCe? Poate TCe (Turbo Control efficiency).

Oficial nu există în Romania niciun TCe+GPL din fabrică nici Euro5(H4B404) nici Euro6(H4B410) deci despre ce vorbim? GPL-ul X montat de firma Y comparat cu e montat din fabrica(Landi Renzo)
                Cata vreme exista in configuratorul Dacia, pe client nu il doare capul cine il monteaza.
                Parerea mea este ca 0.9 GPL e o varianta de luat in seama.
                In exploatarea zilnica e cea mai economica versiune dintre toate.
                Attached Files
                Logan GPL 1.4

Comment

Pe configurator sunt multe chestii care nu se pupă. Dă o comandă de TCe+GPL și vezi ce răspuns primești.
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Se poate da comanda 0.9 cu gpl
                    Cand am facut eu calculatiile si ofertele dealerul nu s-a aratat reticent in a recomanda 0.9 cu gpl, e euro6.
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Nu a fost reticent dar vei aștepta peste 1,5 luni pentru mașină - cerere mare la export pentru 0,9TCe+GPL
                      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Originally posted by MihaiiahiM View Post
                        În oraș merg cu maxim 50. Așa zice legea.
                        Ne tine prelegeri despre lege cineva care are o poza cu 190 km/h, in semnatura.

Stii ca esti amuzant?
                        Last edited by vitriol; 15 June 2016, 10:18.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by 827sam View Post
                          Se poate da comanda 0.9 cu gpl
                          Cand am facut eu calculatiile si ofertele dealerul nu s-a aratat reticent in a recomanda 0.9 cu gpl, e euro6.
                          Subscriu. In weekend a fost o prezentare Dacia la un mall si am cerut o lista de preturi (deh, ma cam mananca ) si aparea si 0.9 TCe cu GPL. Nu mai stiu pretul, ca lista a ramas in masina. Daca e cineva interesat, deseara cand ajung acasa ii pot scrie ce preturi sunt trecute acolo.

Comment

Preturile se găsesc pe www.dacia.ro
                            Din câte îmi amintesc e 10450 euro, Laureate-ul
                            Last edited by MihaiiahiM; 15 June 2016, 10:40.
                            sigpic

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                              4.5% in oras consum, cum sa nu isi doreasca diesel toti cei care citesc povesti pe forumul asta?
                              Si eu mi-as lua daca ar fi sa cred tot ce aud.
                              Doar sa se specifice :orase cu 10 mii de locuitori, inclusiv satele din jur.
                              Da. In Sibiu. Daca si asta e sat, apai scuza-ne locuitor al unei mari metropole. 4.5-4.7% in mers bara la bara (dar NU iarna). O sa revin cu poze.
                              sigpic

Comment

Daca e asa, felicita-te ca ai ales motorul care-ti trebuie.
                                Bara la bara inseamna o medie < 20 km/h.
                                Vezi sa nu fie consumul pe 2 km la vale, in noaptea de sambata spre duminica.

Cat despre metropole, Sibiul sigur nu este vreuna dintre ele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google