Logan 0.9 90 Cp Sau 1.5dci 75 Cp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Uite turație și viteza.
    Attached Files
    sigpic

Comment

• cu dci de 75cp sau cu ala de 90cp?
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Deci de 75cp.
        sigpic

Comment

• minunat. din poza aia, 75cp > 105cp cuplu maxim 180Nm la 1800rpm face treaba mai buna decat 150Nm la 3800rpm si cutie etajata mai scurt (benzinar). ori bordul ala bate campii grav de tot, ori s-au schimbat legile fizicii. pe gps cat aveai in realitate? la mine 195 pe bord inseamna 191-192 real, la 5800-5900rpm. daca un logan de 75 de cai merge cu 190km/h, lumea asta nu mai are mult si se duce dracului
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Poate era usor panta in jos. Asa am prins si eu 190 km/ora cu 1.4mpi...

Comment

• Pe GPS aveam cu 5KM mai puțin. De unde 180N?
              sigpic

Comment

• Originally posted by alex2_ar View Post
                eu si cu cel de 75 am fost in testdrive (ca nu il aveau pe cel de 90) si la 150 pe autostrada a mers perfect. viteze astronomice nu iau niciuna, eu cu a mea mai mult de 182 la 3200rpm nu am fost dar mi se pare ok si stabila, in situatia in care peste 1 luna jumate am 60000 km facuti in aprox 1 an si 4 luni, de asemenea tot la viteze de 130-150 ma duc cu ea pe autostrada. Asa ca da, daca te tine bugetul ia DCI, eu nu ma mai intorc la benzina decat daca nu am deloc de ales.
                Chiar nu merge perfect la 150 kmh. Si ma refer la cel de 90CP, care de acolo incepe sa se chinuie rau. Nici nu vreau sa ma gandesc la cel de 75 CP. Hai sa nu exageram ca ce se-ntinde loganu' pe autostrada.
                Treapta a5a e foarte lunga si la 100 kmh da impresia de subturare. Pe la 120-130 kmh se simte cel mai ok masina. Pana atunci e subturata si are un tremurici vag sesizabil, iar dupa 150 kmh trage greu. Greu greu.
                sigpic

Comment

• E pe grafic dCi75 3250rpm@ 180kmh
                  Attached Files
                  Last edited by 77sky; 18 June 2016, 11:12.
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Pai ÃŽți dai seama cât e de chinuit un motor la 3200ture!
                    sigpic

Comment

• Cu rotile in aer se tureaza destul de mult

Comment

• Originally posted by t0rquemada View Post
                        E pe grafic dCi75 3250rpm@ 180kmh
                        E frumos graficul stiu. Dar cunosc si cati km mi-au trebuit cu cea de 90CP sa ajung la viteza aia. Apai cu cea de 75CP ....
                        Last edited by 77sky; 18 June 2016, 11:13.
                        sigpic

Comment

• Graficul e pentru BLK52 tu ai Bcross52, altă cutie + alte variabile(R16)
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Originally posted by MihaiiahiM View Post
                            Pe GPS aveam cu 5KM mai puțin. De unde 180N?
                            Din graficul de cuplu. Acum am vazut ca pe dci70 sunt 180Nm, pe dci75 ar fi 200Nm. in fine...
                            uite aici
                            Dupa ce zice Renault, 75 de cai pe o aerodinamica de caramida, ar fi suficient sa mergi cu 185km/h. Si totusi la 1.6_16v, de 105CP, viteza maxima ar fi 183-185km/h, deci tot aia.
                            Dupa scpecificatiile de la Dacia, loganul 1.5dci 75cp merge maxim 162km/h. ceea ce mi se pare mai aproape de realitate, dat fiind ca tot atat merge si-un logan 1.4mp3, tot de 75cp
                            Dar nu asta e scopul topicului, s avedem care merge cel mai tare cu vant din spate si la vale...raman la parerea ca daca exista constrangeri la bani, trebuie calculat cat mergi cu masina,
                            daca nu exista constrangere la bani, mergi pe ce preferi, din egal ce motiv.
                            Last edited by Seba; 17 June 2016, 16:58.

Comment

• Stepway ajunge f greu nu stiu daca ajunge la 180 nu m-a interesat vreodata asta insa cu loganul dci 75 e drept resoftat am vazut si eu pe autostrada in Germania 180 intr-o depasire, la vale.
                              Nu stiu ce raport are stepway pe tr5 dar dupa 150 chiar si resoftat se chinuie.
                              Rulez pe Logan 2 1.5 Dci si Stepway 2 1.5 dci

Comment

• Cum sa se chinuie cand eu cel putin 1 data pe luna fac 800 km cu 150 pe tempomat: nadlac slovacia si innapoi si merge impecabil. Ai logan 2 1.5 dci de 90 sau vorbesti din auzite?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google