N-am, vorbesc ca altii sa ma aflu in treaba. Ia fa tu o depasire de la 150 ia vezi urca greu? In fine... caldura asta face ravagii pe forumul asta.
Logan 0.9 90 Cp Sau 1.5dci 75 Cp
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@masinamica
Ca sa evit comentarii inutile, iti "ofer" acest grafic, ca tema de studiu.
Cu ocazia asta poate vor intelege si alti contestatari, ca nu sprintul de la 150 la 180 la ora este punctul forte al acestui propulsor.Attached FilesLast edited by IancuMIC; 17 June 2016, 23:10.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Normal; e un diesel totusi. In plaja aia motorul iti ofera toate resursele.
OFF.
La cealalta motorizare pe care o am, puterea maxima e la 5750 rpm. iar cuplul maxim la 3750 rpm. In zona 4000-5750rpm. normal ca benzinarul se comporta diferit fata de un diesel. Fiecare motorizare detine suprematia pe o anume plaja de turatii.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Acum sa nu te astepti ca cea mai ieftina masina de pe piata sa fie cea mai tare. Dar... isi face treaba cu brio. Si cand va iesi pe piata TCe-ul de 125 pe logan o sa auzim voci care vor astepta Dci-ul de 110. Si sa nu uitam de pret, creste numarul calutilor , creste si pretul, si... unde ajungem!Last edited by MihaiiahiM; 18 June 2016, 00:30.sigpic
Comment
-
Deci clar da! Daca este ceva la care se pricepe renault, atunci acestea sunt motoarele....spun asta in cunostinta de cauza, mai am si alte oratanii in ograda..
Nu stiu cat de fiabile sunt tce prin comparatie cu "patratele" mpi....insa sper sa egaleze performantele aspiratelor...stiu bine ce am reusit sa scot si sa fac cu un aspirat...
Cat despre diesel....acolo unde se termina dieselul, incepe benzina.....parerea mea
Comment
-
Sa fim seriosi.
Cand va aparea pe Logan, un motor turbo de 125 de cai, va fi o masina prea scumpa, pentru o...dacia.
Si ca sa ramanem on topic, alegerea unei masini, de motorizare vorbesc, tine in primul rand de ceea ce vrei sa faci cu acea masina.Last edited by IancuMIC; 18 June 2016, 00:37.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment