am sunat la service azi. O sa fie gata pe la mijlocul saptamanii viitoare. Am sa va spun atunci ce a iesit.
Grindina Din Petrosani
Collapse
X
-
Nu avem nici un coleg din Deva, cu treaba prin service? Poate da o mana de ajutor, eventual pune si o vorba "de omenie". Pacat ca service-urile nu dau "live" pe net ce se intampla in "atelier" cu masina, astfel clienti urmaresc reparatia de unde sunt, fara sa mai fie stresati.Last edited by Oti; 15 July 2016, 22:20.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Pacat ca service-urile nu dau "live" pe net ce se intampla in "atelier" cu masina, astfel clienti urmaresc reparatia de unde sunt, fara sa mai fie stresati.
As vrea sa ii urmaresc si eu live la locul de munca pe aia de au idei din astea.
Faptul ca va duceti masina la reprata undeva nu va da dreptul la orice pe lumea asta. Daca nu puteti dormi de grija unei table, reparati-o voi acasa.Last edited by mr.K; 16 July 2016, 16:25.
Comment
-
Eu MASINA am, tu trebuie sa-ti cumperi, asa ca nu te ingrijora de frustrarile altora, vezi de ale tale.
Plus ca nu sesizezi subiectul discutiei in mod corect, nu m-am adresat nici tie...
Lasa atacurile la persoana si vezi-ti de contabilitatea ta sau de carausia cu Germania.
Salam aleikum!Last edited by mr.K; 16 July 2016, 16:58.
Comment
-
Originally posted by mr.K View Post... tu trebuie sa-ti cumperi, asa ca nu te ingrijora de frustrarile altora, vezi de ale tale...,vezi-ti de contabilitatea ta sau de carausia cu Germania...Last edited by MihaiiahiM; 16 July 2016, 17:21.sigpic
Comment
-
Transportul, cu acte, nu se numește cărăușie
Tin sa iti atrag atentia ca iti prezinti "bolizii" unde nu trebuie.
Fa-o pe un thread dedicat, unde eu nu o sa intru, am alergie la masinile albe.
Daca stateai si tu in Petosani, aveai ce prezenta on topic.Last edited by mr.K; 16 July 2016, 17:31.
Comment
Comment