Achizitie Logan - 1.5 Dci 90CP E6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt si 170 CP scosi din 2.0 tdi.
    CP mai putini la cilindree mare pot induce in eroare la prima vedere.
    Am avut un 307 2.0 hdi de 90 CP. Era un motor foarte fasnet, nu se poate compara 1.5 dci 90CP cu cel de pe Peugeot, chiar de au aceeasi putere.

Merge destul de bine motorul si consumul sigur e mai mic decat la Ceed 1.4 (care are 100 de cai nu 109 cum zicea cineva mai sus)
    Da, pare ca a scazut puterea, traiasca Euro 6.
    Pe Euro 4 avea 109 CP.

Oricum, imi plac cei care pun pe altii sa-si cumpere Logan, dar ei conduc altceva. Gen Opel Astra H.
    Last edited by mr.K; 25 August 2016, 21:07.

Comment

• Nu si pe Jetta,170 cp.
      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• un motor cu capacitate mai mare si putere mai mica se remarca prin rafinament si cuplu

de ex la mazda ai 2.0 benzina aspirat cu 120 de cai dar mtoorul e super rafinat si super economic, ca un disel. la fel si mercedesurile mai vechi aveau celebrul 2.2 cdi cu "numai" 136 de cai pe c klass dar cuplu mare.

2.0tdi (biturbo) se duce pana la 240 de cai doar ca 2.0tdi nu e chiar acelasi lucru cu 3.0tdi chiar daca au puteri f apropiate

2.0 merge pana pe la 350 de cai, daca chiar se urmareste un motor mic stors si sleit de putere )

in alta ordine de idei, mie 1.5dci 90 de cai acompaniat de cutia easy r mi s-a parut destul de lent, 1.4 de pe tipo castiga la v max si faptu ca are 6 trepte destul de interesant setate.

si eu as merge tot pe hyundai-kia, ori ceed ori i30 ori i20/i20 active, ori vw up 1.0tsi 90 de cai facelift, ori peugeot 208 1.2vti, ori un peugeot 308 echipare de mijloc...toate sunt pana in 14 mii

1.2tsi are distributie pe lant numai daca are 85 de cai, daca are 90/110 e pe curea. de altfel pe situl vw am vazut ca mai sunt scoase niste modele destul de ieftine dar cu 1.2tsi cu lant, cele cu probleme

nici opel corsa/ nou opel astra nu ar fi optiuni chiar rele. am vazut ca a cumparat unu noua astra 1.4 125 de cai, enjoy+ceva optionale numai pe la 14 mii si un pic

sunt multe modele interesante, ai de alergat. daca nu, mai astepti o luna si vezi cu ce vine dacia, versiunea revizuita si adaugita a actualei game

mai e skoda fabia/ fabia combi/ rapid
        Last edited by cristi....; 25 August 2016, 23:04.

Comment

• Da. Este un pic de alergat. Cu toate ca sincer nu as vrea sa dau mai mult de 13.000 pe masina oricare ar fi ea.
          Pai ce se intampla peste o luna la Dacia, apar alte Loganuri, vreun facelift sau ce?
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Numai cat costa o revopsire ~1500 de euro, te face sa mai pui niste bani la pretul Loganului numai sa scapi de stresul ruginii.
            Dar mai sunt si altele.
            Varianta safe pentru tine e sa cumperi tot Logan doar pentru ca ai mai avut si nu vrei sa iesi din zona de confort.
            Pai ce se intampla peste o luna la Dacia, apar alte Loganuri, vreun facelift sau ce?
            Da, apare faceliftul la L2.
            Last edited by mr.K; 26 August 2016, 09:04.

Comment

• Mr k vorbesti de parca se ia loganul cu rugina gata din fabrica. Ai vreo statistica clara cu chestia asta sau iara batem campii ca de obicei?

Comment

• Oferta la 13.990 euro prin rabla Honda Civic 1.8 i-VTEC 142 CP.

Garantie 5 ani/160.000 km plus asistenta rutiera gratuita prin Honda Road Assistance pentru primii 3 ani de utilizare.
                Climatizare
                Scaune fata incalzite
                Pentru cine ar cauta o masina pana in 15 mii de euro, e o oferta de luat in calcul.

Comment

• Honda de la 15290euro fără TVA, 1798cm3, 300euro timbru de mediu, 9L/100 în oraș.... o afacere bună
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Honda de la 15290euro fără TVA
                    Deci pun si link, mai ramane sa desenez eu pretul.

E 13.990 euro +un tichet rabla care e vreo 500 de euro, chiar 350-400 euro. Inclusiv TVA.

9 /100 in oras e chiar ok, omul voia motor fasnet.
                    In general o masina e o afacere proasta, de vreme ce cheltui bani pentru ea.
                    Last edited by mr.K; 26 August 2016, 14:41.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      Oferta la 13.990 euro prin rabla Honda Civic 1.8 i-VTEC 142 CP.

Garantie 5 ani/160.000 km plus asistenta rutiera gratuita prin Honda Road Assistance pentru primii 3 ani de utilizare.
                      Climatizare
                      Scaune fata incalzite
                      Pentru cine ar cauta o masina pana in 15 mii de euro, e o oferta de luat in calcul.
                      Rabla s-a cam inchis anul asta. Si oricum Loganul actual nu este de programul Rabla. Bine, doar sa cumpar un tichet de la dealer.
                      Cam scumpa Honda aia. Plus ca are si consumul maricel.
                      Am vazut ca si Seat Toledo are preturi relativ ok, dar trebuie sa mai sap putin.
                      Ce am vazut la Logan Facelift 2 este ca ar fi posibil sa introduca motorul 1.2 TCe de 120CP parca, care este prezent actual pe Duster? Am vazut ca ar fi destul de potenta motorul, cuplu mare, consum bunicel...dar nu stiu daca ar fi mai ieftin ca 1.5 dci 90CP. Am vazut niste poze care nu stiu daca sunt sau nu reale, dar nu arata rau deloc.
                      Am citit totusi despre tabla ca desi este subtire ~1 mm, nu ar fi asa proasta, si ca este recomandat sa iei metalizata vopseaua deoarece lacul se da dupa vopsire. La cele nemetalizate, cica lacul ar fi deja in vopsea. Nu stiu daca vorbesc sau nu prostii, asta am citit pe internet.
                      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• @mr. K Din link-ul pus de tine.
                        Attached Files
                        Last edited by DannyMC; 26 August 2016, 15:24.

Comment

• Si ce scrie sus, langa poza aia?
                          Ma, acum pe bune, poate nu ma fac eu inteles: scrie 13.990 inclusiv TVA, si mai trebuie sa cumparati un tichet rabla. E chiar asa de greu de inteles/calculat ca e important ce bani scoate din buzunar, nu suma care apaer pe lista de preturi fara promotii?

. Bine, doar sa cumpar un tichet de la dealer.
                          Gasesti pe net. La dealer poate ajunge mai scump, lucreaza cu bisnitari.

Plus ca are si consumul maricel.
                          Cam cat ai tu la 1.6 mpi.
                          Deci, vrei motor fasnet, consum mic, pret minuscul. Spor la cautat.
                          Last edited by mr.K; 26 August 2016, 15:32.

Comment

• Recunosc ca nu am vazut ce scrie acolo! Astia sunt primii la care vad ca promotia este prezentata cu litere mai mici decat pretul obisnuit! Interesant, mai ales ca e vorba de 3k iepuroi plus un tichet rabla!
                            Last edited by DannyMC; 26 August 2016, 15:40.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                              Si ce scrie sus, langa poza aia?
                              Ma, acum pe bune, poate nu ma fac eu inteles: scrie 13.990 inclusiv TVA, si mai trebuie sa cumparati un tichet rabla. E chiar asa de greu de inteles/calculat ca e important ce bani scoate din buzunar, nu suma care apaer pe lista de preturi fara promotii?

Gasesti pe net. La dealer poate ajunge mai scump, lucreaza cu bisnitari.

Cam cat ai tu la 1.6 mpi.
                              Deci, vrei motor fasnet, consum mic, pret minuscul. Spor la cautat.
                              Sincer, de asta as fi preferat Logan. Ca in 12-13000 Euro, iau o masina si diesel, consum mic, fasnet si cu dotari destul de multe (navigatie, cruise control, climatronic...etc).
                              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Cristi..Consum bunicel la 1.2 Tce o fi,dar nu pe Duster..Consumul dat in carte nu se apropie de ce este in realitate.
                                Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google