If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai asta zic, ca daca cumva se adeveresc zvonurile si la Facelift 2 il vor pune pe Logan, ar trebui sa aiba consum si cuplu mult mai bun fata de Duster.
Si atunci, ar fi o varianta de luat in calcul in detrimentul motorului 1.5 dci 90CP.
Mr.K este cel mai bun agent anti-dacia dar isi petrece timpul pe forum Dacia... mi-e greu sa inteleg de ce pentru ca din postarile lui reiese clar ca nu ar cumpara o dacie nici daca s-ar da cu 1000 euro.
Pentru mine nu conteaza ca e sau nu Dacia. Nu sunt genul "am Fiat nene, sau Honda". De asta nici nu prea ma incanta sa iau un Fiat/Honda sau alta masina cheala in 13000, cand pot lua un Logan Full, care sa fim seriosi, arata din ce in ce mai bine si are din ce in ce mai multe dotari.
Singurele mele griji sunt tabla si antifonarea. Daca as avea certitudinea ca acestea sunt bune, as lua Logan fara sa clipesc. Varianta Pretige. Dar, fiindca nu sunt sigur de "decenta" tablei si a antifonarii, inca sunt pe ganduri.
Pentru mine nu conteaza ca e sau nu Dacia. Nu sunt genul "am Fiat nene, sau Honda". De asta nici nu prea ma incanta sa iau un Fiat/Honda sau alta masina cheala in 13000, cand pot lua un Logan Full, care sa fim seriosi, arata din ce in ce mai bine si are din ce in ce mai multe dotari.
Singurele mele griji sunt tabla si antifonarea. Daca as avea certitudinea ca acestea sunt bune, as lua Logan fara sa clipesc. Varianta Pretige. Dar, fiindca nu sunt sigur de "decenta" tablei si a antifonarii, inca sunt pe ganduri.
Daca crezi ca te ajuta iti fac o masuratoare cu microfonu de la tel, ca sa se vada cati decibeli sunt la 130km/h la aprox2200 rpm. exista tot felu de aplicatii din astea de masurat. (stiu ca nu sunt exacte) Dar macar iti faci o referinta
Eu sunt de parere ca este mult mai antifonata ca generatia precedenta
Daca poti, ar fi perfect. Ca oricum si eu saptamana viitoare ma intorc si voi avea drum pe autostrada, asa as putea face o comparatie. Doar sa imi zici si unde pozitionezi telefonul, sa fie cat mai corecta comparatia.
Pe mine nu ma intereseaza doar antifonarea din punct de vedere al mersului, ci ma intereseaza si fiindca sistemul audio se aude mai bine intr-o masina antifonata.
Loganul Prestige oare cu ce boxe vine, tot pe 13 sau mai mari/bune?
Loganul vechi venea cu boxe Blaupunkt pe 13", mediocre, mai ales ca masina nu era bine antifonata...
Pai asta zic, ca daca cumva se adeveresc zvonurile si la Facelift 2 il vor pune pe Logan, ar trebui sa aiba consum si cuplu mult mai bun fata de Duster.
Si atunci, ar fi o varianta de luat in calcul in detrimentul motorului 1.5 dci 90CP.
Eu zic ca daca te hotarasti sa ramai la logan,consum mai bun ca la diesel nu vei avea!
Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Super. Cred. Intreb pentru ca am mers cu un Logan 1.2 16V editia "10 ani" acum 1,5 ani si stiu ca nu se auzea cine stie ce, si de asta am crezut ca vine cu boxe pe 13".
Nu are nicio motorizare diesel, iar anul de fabricatie cel mai tarziu al Daciilor din tabel este 2009. Deci irelevant. Sau poate nu am vazut eu bine ca sunt de pe telefon.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment