Achizitie Logan - 1.5 Dci 90CP E6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faceam comparatie cu 1.6 din 2008, eu acum am 1.6 din 2007. Oare cel din 2008 o fi mai antifonat fata de cel din 2007? Asa ca si comparatie....))
    In fine, vorbim despre niste cifre. Tot la drive test ma voi edifica. Oricum, ca si vanzatori sau politica de vanzare al Daciei, sunt oarecum scarbit. Stai de 2 saptamani sa ti se aprobe un drive test...mi se pare ridicol. La Fiat doar am fost in vizita la un dealer din Rm. Valcea si ei m-au intrebat daca vreau drive test. Asta este.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
    Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Originally posted by ciprs View Post
      Sunt deja facute masuratorile, nu va mai chinuiti.

http://www.auto-decibel-db.com/index_kmh.html
      Din cate vad nu este 1.5dci varianta pe logan 2 in acel tabel

Comment

• Da, asta am scris si eu mai sus. Din pacate nu este.

Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• A durat 1 zi sa fac test-drive ( prin programarea on-line de pe site ).
          Daca te duci personal la o reprezentanta, le spui ca ai banii cash si vrei sa faci test-drive la modelul X, daca e disponibil ( de obicei e, doar sa nu fie altii programati ), il faci fara probleme pe loc. Asa, prin e-mail/telefon le este "lene". Pentru ca-si permit !

Comment

• Confirm cele spuse mai sus. Eu am facut 2 test drive-uri, unul in reprezentanta si unul la un eveniment de-al lor.

Comment

• Fara programare?

Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Mergi direct la ei și te baga la drivetest.

Comment

• Asa am facut cand am fost la o reprezentanta la Valcea. Dar nu aveau masina cica. Pe langa faptul ca vanzatorul era praf.

Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Originally posted by blanarucristi View Post
                    Pentru mine nu conteaza ca e sau nu Dacia. Nu sunt genul "am Fiat nene, sau Honda". De asta nici nu prea ma incanta sa iau un Fiat/Honda sau alta masina cheala in 13000, cand pot lua un Logan Full, care sa fim seriosi, arata din ce in ce mai bine si are din ce in ce mai multe dotari.
                    Singurele mele griji sunt tabla si antifonarea. Daca as avea certitudinea ca acestea sunt bune, as lua Logan fara sa clipesc. Varianta Pretige. Dar, fiindca nu sunt sigur de "decenta" tablei si a antifonarii, inca sunt pe ganduri.
                    Treaba e subiectiva functie de asteptarile clientului. Cheala la unii inseamna discuri pe spate si airbag-uri cortina, ceea ce nu regasesti la full la altii. Full la altii inseamna ceva ce nu o sa ai nici peste 50 de ani pe Logan. Deci, ce comparam de fapt, dotarile sau niste cuvinte gen "cheala"/"full"?
                    Unii vor siguranta mai mare, unii vor tablete in bord, niciodata nu va fi consens.

Grijile tale privind antifonarea le rezolvi la un drivetest, nu pe forum.
                    Grijile privind tabla nu ti le rezolva decat timpul, asigurarile unora sau avertismentele altora te pot sau nu influenta, dar nimenu nu iti garanteaza ceva, cu exceptia Dacia care iti ofera 6 ani.

In privinta achizitiei, Logan scrie pe tine.
                    Topcul asta nu-si avea rostul, erai fixat pe Logan 1.5 dci de la inceput.
                    Last edited by mr.K; 29 August 2016, 11:09.

Comment

• Eram inclinat spre Logan 1.5 dci, nu hotarat. Nici acum nu sunt hotarat 100% insa sincer, ma incanta mai mult ca la 12-13.000 Euro sa am cruise control, navigatie, un motor cu consum mic dar fasnet, etc...decat in aceiasi bani sa am doar un motor de 1.2 benzina si doar un aer conditionat si un MP3 doar ca sa imi iau masina straina. Iar temerile mele sunt legate strict de cele 2 aspecte. 6 ani la tabla garantie nu e rau, ceea ce teoretic ar insemna faptul ca Dacia a pus ceva decent pe masinile lor. Testul final va reprezenta drive-testul, asta e primul lucru care il voi face in Bucuresti cand ma voi intoarce din concediu.

Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• 6 ani la tabla garantie nu e rau, ceea ce teoretic ar insemna faptul ca Dacia a pus ceva decent pe masinile lor.
                        Pai asa era si la Logan 1, deci teoria ta cade.

Comment

• La Logan 1 era 3 ani garantie la toata masina doar daca cumparai garantie extinsa, altfel era un an jumatate. Iar la tabla era 4 sau 5 ani maxim. In niciun caz 6.

Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• 6 ani era la tabla.

Comment

• Repet , motorul de 1.5 dci E6 e o bijuterie !! Antifonarea s-a mai imbunatatit la Dacia odata cu lansarea lui L2 (mai ales pe modelele echipate cu acest motor) insa de tabla sunt prea multi care reclama aparitia ruginei la nici un an de la achizitie , ar trebui sa cam ai o imagine facuta asupra acestui aspect.
                              Probabilitatea este mare sa-ti apara si tie rugina , in rest Dacia a facut un progres , cu ESP in Standard + servodirectie + airbaguri laterala fata + lumini de zi.
                              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                                6 ani era la tabla.
                                Inseamna ca stiam eu aiurea.

Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google