Achizitie Logan - 1.5 Dci 90CP E6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• C-Elysee e bun doar în versiune WTCC, mărcile care contează sunt prezente în WTCC restul...
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Nu va asteptati la prea multe de la Citroen C elysse ...este varianta low cost a citroenului c4.Difera materialele de interion...consola ...bordul ...finisarile.Aceasta masina a fosta facuta pentru a concura cu loganul iar calitatea materialelor a avut de suferit.
      Last edited by L3on; 30 August 2016, 14:09.

Comment

• Mda, nici eu nu halesc Citronu'.

Dar, la obiect, 10 bucati de C-Elysee 1.6 hdi am la munca, trecute toate de 100 k la bord. Pana acum doar revizii. Ce o fi pe viitor, nu se stie.
        Per ansamblu, masina e tot caruta. Interiorul poate e un pic mai altfel ca la Logan, scaunele imi plac mai mult, dar tot din materiale ieftine sunt facute toate.
        Motorul e bun. Rugina n-am vazut, deocamdata.
        N-as recomanda Citroen cuiva care vrea sa tina masina minim 200k.
        Last edited by mr.K; 30 August 2016, 14:16.

Comment

• M-a sunat tanti de la Fiat unde am facut drive-test cum ca vor exista niste oferte bune in septembrie. Foarte draguta. A zis ca ma suna la inceputul lunii septembrie. Momentan era oferta la Fiat Tipo varianta Pop, redus cu 1000 de cocolosi.
          Insa, cica vor fi oferte si in septembrie, cel putin la fel de buna (zice ea). O sa ma interesez mai intens de acest Fiat Tipo.
          Poate cine stie....sa vedem ce probleme tehnice are sau daca se plange cineva de vreo belea la el.

Atunci, inseamna ca Citronu' pica. Deja m-am speriat de cate belele are. Si probabil ca si Peugeot 301 la fel....fiind aproape acelasi lucru cu Citroenul Elysee.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
          Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• 1 mie de euro reducere peste reducerea de 1 mie si ceva standard data de producator/dealer

eu zic sa te mai interesezi de variant asta si fa in test drive cu nu pop ci cu easy sau chiar lounge, apoi mai vorbim ce si cum

fa testu nu cu diselu ci cu motoru pe benzina de 1.4

inainte de a spune ca nu trage, ca e putoare etc asigura-te ca esti in zona optima de cuplu si turatie (de la 3000 rpm in sus ) iar cand vrei sa depasesti/ sa simulezi o depasire apasa gazu cu simt de raspundere

eu m-am descurcat onorabil si cu 1.4 ele meu de pe logan cu 4 pers si portbagaj plin nu a gafait f tare dar greutatea s-a simtit la balans/ruliu si la franari , in rest nu

eu nu stiu la ce dealeri mergeti voi dar eu la toti la care am fost inca mai imi trimit oferte pe mail. cei mai stresanti cu tel si ofertele au fost cei de la toyota )

Deze video toont een fragment van een testrit met een Fiat Tipo 1.4 benzine - model 2016. ----------------------------------------This video shows a fragment...

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

in culoarea si cu echiparea asta masina mi se pare super ok . eu pe combinatia asta as merge dar cu jante mai mici, pe 16, nu pe 17, pt confort, consum, pret mai mic la anvelope si pt consum. nu avem noi drumuri pt 17 sau mai mari cu talon mic

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

si asta mi se pare o achizitie f ok

la 13 mii e full

fa in test drive si cu ea, s-at putea sa-ti placa f mult

timecode index VW Volkswagen up! FULL REVIEW move up! & up! beats00:52 Exterior explanation move up!04:55 More Colour choices07:42 up! beats08:59 Engines (TS...
            Last edited by cristi....; 30 August 2016, 16:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
              Si eu ce ziceam? ...
              Ce porcarii: Ai thread de rugina Logan 2. Esti ignorant. Vezi problemele cu uleiul la intercooler. Vezi ca mai nou, masinile vin deja defecte la dealer, mare atentie.

Ce tot ne ascundem dupa deget, sa fim politically correct, ca suntem pe forum Dacia.
              Ulei la intercooler - rezolvat la Euro 6 ( alta conducta proiectata cum se cuvine de data asta ).
              Rugina - e posibil sa apara sau nu ( 3 ani face in septembrie si 0 rugina ). Si chiar daca ar fi, se rezolva ( pana la urma, de asta e garantia la orice produs, pentru remedierea defectelor de fabricatie ). Si aici nu e de vina DACIA ( ma refer la remedierile post vanzare ), ca nu ea iti ia masina sa ti-o repare "dupa", ci incompetentii din service-ul autorizat / reprezentanta la care "se rezolva" ( foarte putini stiu sa vopseasca cum trebuie, iar acei care stiu, nu lucreaza in reprezentante ). Oricum, depinde si cat de mare grija ai de masina ( sa nu o speli la Paste si Craciun ). Pe lateralele masinii, am luat o multime de lovituri pe portiere ( toate 4, date de altii bineinteles ) si mi-au lasat urme fie pana la vopsea, fie pana la grund, ba chiar pana la tabla. Sunt prea mici pentru a fi necesara o vopsire completa a elementului si le-am rezolvat cu panarama aia de creion de retus de la dansii ( in special cu lacul acela ). Da, au fost unele masini cu probleme. DAR CATE ?
              Un singur caz cu o anumita problema sa fie si deja lumea generalizeaza

Si faza cu defect de la dealer...putea sa refuze masina, dar nu a facut-o. Adica, cam asa e situatia :
              Vanzatorul : Uitati produsul dumneavoastra. Dar sa stiti ca e defectat grav. Si nu va faceti probleme, se "rezolva pe garantie", chiar daca E DEFECTAT GRAV de la bun inceput.
              Cumparatorul : OK. Va cred pe cuvantul de cercetas !
              PE BUNE ?! Asta e, mai vin masinile defecte, dar nu cu un defect pe partea de SIGURANTA. Stiu un caz cu o Kia, cumparata de noua din reprezentanta, in care proprietarul a facut accident la 3-4 ani dupa ce si-a cumparat-o. Si s-a descoperit ca masina fusese avariata inainte ( cel mai probabil in timpul transportului ) iar "cineva" o reparase. In timpul transportului si pana cand sunt predate clientului de drept, se pot intampla multe, DAR MULTE cu masinile... Ca e Romania si ne permitem astfel de gesturi !
              ( Fara suparare pentru cel care a facut asa...vorba aia...Graba strica treaba )

@blanarucristi : Fa test drive-uri cu cat de multe masini poti. Ai timp berechet.

Sfatul meu ar fi asa :
              1. Cumpara o masina noua ( care sa aiba sub 10km ). Ai bani destui ( ~ 13.000 ) sa iti poti cumpara o masina mai mult decat decenta.
              2. Cumpara o masina noua, la care sa-ti permiti sa o intretii cu piese de origine !
              3. Cumpara o masina noua, care iti permiti sa o poti intretine asa cum trebuie si atunci cand o parchezi si o incui de la distanta, te mai uiti o data in spate, sa o vezi, pentru ca iti place !

Comment

• Daca ar fi posibil, cei care il asigura pe colegul ce vrea sa-si cumpere Logan ca masina nu va avea vreo problema din cele clasice, sa semneze un angajament ca vor pierde ei timp si bani sa rezolve acele probleme la service, pe garantie sau pe banii lor.

Atunci sa vad care se mai impinge in fata sa dea asigurari.

Asa, cand nu e vorba de banii si timpul propriu, e usor sa dai sfaturi.

Comment

• mr.K - Nu iti cumpara Dacia -> nu e sfat.
                  Midnighte - cumpara ceva -> e sfat.

Mai apoi, rolul topicului a fost de a cere sfaturi si de a oferi sfaturi de catre noi, comunitatea de aici.

Iti dai seama ca esti ipocrit, nu crezi ?

Comment

• mr.K - sunt si alte variante, gen Toledo, C'eed -> e un sfat.

Midnighte - gaseste explicatie pentru orice defect Dacia-> e fixatie. Si inducee in eroare a altei persoane de buna credinta.

Eu nu i-am zis sa nu-si ia Dacia, ca oricum asta isi va lua.
                    Ci sa se informeze bine despre problemele posibile. Ori cu laudatorii Dacia prezenti, omul nu mai vede problemele.
                    Orice lucru, cat de bun o fi (nu e cazul Dacia), trebuie abordat precaut.

Masina defecta ajunsa la dealer, tu o vezi ca vina a dealerului si a vanzatorului. Ce sa zic, Dacia nu are nicio vina. Ca masina a construit-o, verificat-o si livrat-o tata mare.
                    Last edited by mr.K; 31 August 2016, 10:54.

Comment

• Nu laud masina deloc. Doar nu induc in eroare, asa cum faci tu ( ironic, nu-i asa ? ).
                      Rugina - K: nu exista rezolvare ! M: Ba exista.
                      Ulei intercooler - K: nu exista rezolvare ! M: Ba exista, la modelul actual ( Euro 6 ).
                      Masina defecta data de dealer : K: Vina Dacia. M: Nu cred ca e neaparat vina Dacia, ci foarte posibil a dealer-ului.
                      Nu stiu nici eu, nici tu toate detaliile exacte si ne dam cu parerea. Vorba unui coleg : "Datul cu parerea e sport national..."

Inca se mai practica metoda in service-uri - iau piesa buna de pe masina X ( care a venit pentru o cu totul alta problema ) si o pun pe masina Y, ca are nevoie. Doar trebuie sa ne facem clienti regulati, nu-i asa ?

Am o fixatie sa demonstrez ( cu argumente si dovezi, daca e cazul ) faptul ca exista si alta parte a monedei.
                      Tu promovezi doar CREDE, NU CERCETA ( pe baza vorbelor unor colegi ).
                      Eu sunt ala care zice SA CERCETEZI ( celui care il intereseaza ).

Comment

• Masina defecta data de dealer : K: Vina Dacia. M: Nu cred ca e neaparat vina Dacia, ci foarte posibil a dealer-ului.
                        Bloc ABS defect/necorespunzator, sigur dealerul a montat piesa. De aia Renault a trimis o echipa in Romania si a inlocuit blocul.

Nu stiu nici eu, nici tu toate detaliile exacte si ne dam cu parerea. Vorba unui coleg : "Datul cu parerea e sport national..."
                        dar...iti dai totusi cu pararea.
                        M: Nu cred ca e neaparat vina Dacia
                        Eu macar am o parere clara, e vina Dacia, dupa ce am analizat informatiile.

Rugina - K: nu exista rezolvare ! M: Ba exista
                        Exista de secole, dar nu inseamna ca Dacia nu va merge inca 2 secole cu tabla asta proasta. Fapt dovedit: masinile noi inca ruginesc la cateva luni.

Tu promovezi doar CREDE, NU CERCETA ( pe baza vorbelor unor colegi ).
                        Eu sunt ala care zice SA CERCETEZI ( celui care il intereseaza ).
                        Eu ii dau linkuri unde sa citeasca despre masina, tu doar ii zici: nu e nicio problema grava, se rezolva toate. Pe banii si pe timpul clientului.
                        Last edited by mr.K; 31 August 2016, 12:01.

Comment

• Originally posted by Midnighte View Post
                          ..
                          Ulei intercooler - K: nu exista rezolvare ! M: Ba exista, la modelul actual ( Euro 6 ).
                          ...
                          Am vazut eu, Duster ( Duster, adica Duster mindria Renault/Dacia nu Logan/Sandero ), euro 6, plin de ulei pe la conducta aia de aer, rezolvare ( de Euro 6 ! ) la reprezentanta, "asa face toate, nu-i problema, daca se gripeaza motorul ai garantie "

Comment

• Eiii, ai vazut si tu una si deja generalizezi. Numara si tu 1000 de masini cu probleme si abia apoi ai dreptul sa postezi pe forum problema.:

Cu alte cuvinte, dupa ce iese din garantie, masina trebuie vanduta.
                            Last edited by mr.K; 31 August 2016, 12:05.

Comment

• Toate "curje" pe acolo. Logan/Sandero/Duster/Lodgy/Dokker/etc explicatia am dat acum mult timp in urma ...ani de-atunci

Comment

• Da' macar ai antifonarea mai buna si tableta pa bord.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google