Eu deja te vad posesor de ..."tractoras" cu EASY-R.
Achizitie Logan - 1.5 Dci 90CP E6
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
500 de euro merita cu prisosinta
delayu poate fi "pacalit", inainte de a schimba pe bord iti clipoceste treapta urmatoare. ei, atunci tre sa iei picioru de pe acceleratie iar schimbarea va fi mai lina.
ti-am zis ca masina e bine antifonata, ca una de 20 de mii
legat de cutie, ei zic ca au testat-o vreme de 500.000 km fara nici o problema. in plus, la pilotata ambreiaju e acoperit de garantie, la manuala nu; iar incidenta spune ca ambreiaju la dci are o problema deci merita 500 de euro fie si numai pt garantia la ambreiaj. in plus ai 6 trepte, la manual cred ca ai numai 5
moreover, aia 500 de euro pot reprezenta o reducere data de dealer, deci poti lua cutia "gratis"
stai linistit, si la alte marci dealerii sunt cam acrii. de ex am fost ieri la toyota sa vaz cum arata toyota corolla facelift si hilux 2017. cand m-a vazut vanzatoru, cel care nu mai stia ce sa-mi mai spuna si sa-mi mai faca acu o juma de an, acu parca nici nu ma cunostea, m-a tratat cu maxima indiferenta
eu i-am "promis" ca masina o schimb la anu, asta se inatmpla prin martie, s-o fi desumflat de atunci nu prea i-a convenit "pai la anu? da de ce nu acu? pana la anu se pot intampla multe"
chiar daca te hotarasti la logan inca nu-l lua acu, ai rabdare sa apara faceliftu; la facelift e f probabil sa nu mai existe nici o problema mecanica din cele care exista acu
in plus ai si ultima versiune de logan, imbunatatita fata de gama actualaLast edited by cristi....; 2 September 2016, 15:10.
Comment
-
Asta cu testatul cutiei Easy-R vreme de 500k eu cred ca e pura vrajeala(500k poate in laborator dar in conditii reale de trafic pe canicula , bara la bara sau temp. de - 15 C daca tine 100k sa zici merci) , asa au zis si cu TCe-ul de 90 cp ca l-ar fi testat vreo 800k !! nu cred!! dar da bine la public aceste date !Last edited by prometheus; 3 September 2016, 13:05.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Da. Este. Insa cutia nu imi place. Nu cred ca voi lua cu aceasta cutie desi scumpa nu e.
Insa, e ciudata rau cand schimba. Fata de alte masini, asta parca "nu gandeste" ))
E posibil sa aduca modificari la ea cand vor aparea Loganurile facelift? Nu cred....
Sent from my SM-G925F using TapatalkLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by blanarucristi View PostDa. Este. Insa cutia nu imi place. Nu cred ca voi lua cu aceasta cutie desi scumpa nu e.
Insa, e ciudata rau cand schimba. Fata de alte masini, asta parca "nu gandeste" ))
E posibil sa aduca modificari la ea cand vor aparea Loganurile facelift? Nu cred....
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Comment
-
asa se comporta cutiile pilotate, nu sunt ca cele cu dublu ambreiaj
si gandeste-te ca easy r se spune ca e cea mai rafinata cutie pilotata dintre cele care exista
si eu am zis la fel cand am facut test drive ca da in nas rau de tot, parca era un sofer incepator cand schimva vitezele, asa smucea (cu pedala la fund am incercat)
ce schimbari sa aduca la cutie daca numai ce au lansat-o? poate la urmatoarea generatie de logan sa o mai rafineze/ revizuiasca
500 de mii teste de laborator, da, nu in conditii reale
vrajeala normal, ca si cu uleiu de motor care "rezista" 20 de mii. praf in ochi
Comment
-
grandeste si pe alta parte
la valoare de revanzare mai mare si garantie ambreiaj
daca obtii 500 de euro reducere de la dealer, considera ca easy r e gratis, asa ca merita.
cica cutia asta ar fi fost si pe smart... acu nu stiu daca pe generatia actuala sau pe ceallaltaLast edited by cristi....; 3 September 2016, 21:42.
Comment
Comment