Achizitie Logan - 1.5 Dci 90CP E6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fata de logan 1 este mult mai antifonata. La început (cam 1 an de zile a scârțâit centura de la scaun, am unso cu spray de cateva și s-a rezolvat). La fel și oglinda pe partea dreapta. S-a înlocuit pe garanție scartaietoare de la sofer, chedere de la uși, de la grila și revopsit capota motor și zona de lângă grila (rugina) și reumplere și refacere presiune instalație AC. Plasticele se zgârie ușor la uși, încă în bord nu am auzit greierasi (aproape 3 ani și 39000 km). Am mers atât pe asfalt de calitate și slab calitativ, gropi, cat și pe drum de tara/montan/forestier. În afara de revizii, am făcut câteva îmbunătățiri: cotiera, tubulatura aer spate pasageri, proiectoare logan 1 și schimbat ulei la cutie. Masina merge, ma duce unde am nevoie, mai departe om trai și om vedea. Totuși la 12-13000 euro, mai exista și alte mașini care pot fi luate în calcul.

Comment

• Alternativa:
      Kia C'eed SW 1.4, pret promo 13.000
      Kia Motors Romania | Masini noi Kia, Promotii si Oferte speciale, Dealeri si Service Kia

In varianta cea mai ieftina, Best:
      Inchidere centralizata
      Aparatoare noroi
      Sistem de monitorizare presiune anvelope
      Immobilizer
      Servodirectie asistata electric
      Norma de poluare - EURO 6
      Manere exterioare usi in culoarea caroseriei
      Computer de bord: consum, timp, indicator shimbare viteza
      Pachet Comfort
      -Cheie deschidere usi de la distanta + sistem de avertizare Burglar
      -Geamuri electrice fata cu sistem "Auto Up/Down & Safety"
      -Lampa lectura cu suport ochelari
      -Oglinzi exterioare in culoarea caroseriei si incalzite
      -Lampa consola centrala
      Roata de rezerva de dimensiuni reduse
      Airbaguri fata pentru sofer si pasager
      Rezervor - 53 litri
      ABS (Anti Brake System)
      Culoare externa CASSA WHITE (WD) - Solid
      Bancheta spate fractionata 6:4
      Consola centrala - ornamente metalice
      Spoiler spate cu al treilea stop spate tip LED
      USB+AUX + Digital I-Pod
      HAC (Hill Assist Control)
      Sistem blocare automata usi in functie de viteza
      Proiectoare ceata
      Claxon dual
      Jante si anvelope - otel - 195/65 R15" + capace roti dimensiuni normale
      Coloana de directie reglabila pe inaltime si adancime
      Discuri de frana fata 15"
      Tapiterie din stofa
      Cotiera centrala cu spatiu de depozitare
      Pachet Premium
      -Volan imbracat in piele
      -Maner frana de mana imbracat in piele
      -Schimbator de viteze imbracat in piele
      -Manere interioare usi cromate
      -Ornament frana de mana cromat
      Grila radiator - cu accente cromate
      Airbaguri laterale sofer si pasager si tip cortina
      Izolatie capota
      ESC (Electric Stability Control)
      Culoare tapiterie Black BEST (WK)
      Suspensii fata McPherson
      Scrumiera si bricheta
      Oglinzi exterioare electrice
      Tweetere
      Alternator Management System
      Semnal oprire de urgenta
      Sistem deschidere usi la impact
      Display central: ceas, temp, avertizare usa deschisa, calendar
      Aer conditionat manual + torpedou cu sistem de racire + compresor extern
      Marca anvelope - Hankook (15'' ~ 17'')
      Comenzi audio pe volan
      Capac motor
      Discuri de frana spate 14"
      Culoare externa TRACK RED (FRD) - Solid
      Scaun sofer reglabil pe inaltime
      Priza pe consola centrala
      Bara de protectie fata spate in culoarea caroseriei
      Radio + CD + MP3
      Baterie - 45 AH - Benzina
      VSM (Vehicle Stability Management)
      Compari cu dotarea de la Logan full s-ar putea sa gasesti lucruri care iti plac.
      Mai e distributia pe lant, garantia de 7 ani. Loc ai destul, e varianta SW.
      Last edited by mr.K; 25 August 2016, 15:37.

Comment

• Asa DA !!! la pretul ala chiar merita acea Kia Ceed SW.
        sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Unele dotari m-ar incanta...dar vorbim de motorizare benzina, un diesel e cu vreo 2000 euro mai scump si atunci unde ajungem?

Comment

• Originally posted by prometheus View Post
            Asa DA !!! la pretul ala chiar merita acea Kia Ceed SW.
            Totusi MCV 0.9 benzina Laureat e 10950 eur.
            Sa comparam Kia benzina cu Dacia benzina daca tot vine vorba.
            Last edited by stolniceanulucian; 25 August 2016, 16:00.
            Logan GPL 1.4

Comment

• Motorul dci euro 6 este exceptional DAR nu pe caroseria oferita de Dacia , in acei bani poti cumpara altceva cu mult mai multe optiuni(Kia ofera in acel pret chiar si discuri de frana pe puntea spate) chiar daca motorul de pe acea kia este un benzinar.

Ideea pentru mine care este : daca as avea acum acei 13.000 de euro nu as lua acea Dacie chiar daca vine cu acel dci E6 pentru ca in acesti bani chiar nu merita la optiunile sarace care le ofera masina , prefer sa cumpar un benzinar corean care ofera muult mai multe ,sa mai aduc in discutie tabla tratata de Kia ? care nici nu se compara cu Dacia ? la cat de bine este facuta Kia Ceed nici nu mai conteaza atat de mult ca este un motor pe benzina de 1.4 in detrimentul acelui DCI de la Renault.
              Aceeasi treaba se applica si la calitatea materialelor de la interior , care sa-mi fie iertat nici nu se compara ce interioare face Kia fata de chiar Renault nu Dacia !!!
              Last edited by prometheus; 25 August 2016, 16:18.
              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Din pacate zilele acestea nu am acces la vreun calculator, deci mai greu cu uitatul pe site-uri de pe telefon. E interesanta acea Kia, insa nu vad aerul conditionat.
                Nu m-am uitat eu bine sau nu e in acea varianta la 13.000 Euro?
                In alta ordine de idei, azi am avut norocul desi sunt in Ramnicu Valcea in concediu, sa pot face un drive-test adhoc pe un Fiat Tipo motor 1.3 diesel/96CP. Ca impresii, este sensibil mai lenes ca Loganul de 1.5 dci 90CP, insa este foarte bine antifonata si arata bine pe exterior. Pe interior, Loganul mi se pare mai simpatic.
                Pretul unui Fiat Tipo cu ceva dotari pe el, varianta Pop ar ajunge pe la 14450 Euro cu vopsea nemetalizata. Cu vopsea metalizata, ar mai fi inca 500 euro in plus
                Sincer nu as mai vrea motoare de 1.4 sau cine stie ce aspirate, datorita cuplului mic care il au. De aceea optez pentru un diesel.
                Si totusi, la Logan, daca dau 13.000 Euro, imi iau aproape toate optiunile posibile de la Dacia. Insa doar atat mi-e, de antifonare si de tabla proasta.
                Pai cum, tabla de pe Logan NU este tratata impotriva coroziunii?
                Mai ramane sa mai fac un drive test si la Dacia pe acel Logan nou, sa vad cum se simte in mers, etc. Insa la Dacia, cam greu cu drive testul, trebuie aproape sa te milogesti de ei )
                P.S. Cine are idee daca este ceva de capul cutiei Easy-R?
                Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Sunt reduceri si la Jetta de pe stoc, poti arunca un ochi.
                  Pretul acela este fara programul rabla inclus.

Comment

• Da. Mersi. Am vrut sa optez si eu catre vreun Jetta, insa accesibil imi este doar motorul de 1.2 TSI care are probleme pe partea de distributie.
                    Foarte multe masini cu aceasta motorizare au/au avut probleme cu lantul, s-a uzat sau s-a rupt, chiar si dupa 15.000 km. Sunt multe cazuri pe internet, probabil din aceasta cauza sunt si foarte multe pe stoc.
                    Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• NU mai este cu probleme! Este distributia pe curea acum! Intra pe forumul marcii vw si ai sa te lamuresti!
                      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Am inteles. Mersi. Sunt variante de luat in considerare.
                        Ma uitam si la cele 2.0 TDI doar 110CP. Pai cum asa motor mare si asa putere mica?
                        Cand ma intorc din concediu o sa ma duc pe la VW, sa vad daca cele de pe stoc sunt motoarele cu distributie pe curea, adica fara probleme...plus ca au ceva dotari la 13.500 euro, iar motorul pare fasnet cat de cat.
                        Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Kia 1.4 are 109CP, nu-s putini pentru un aspirat.
                          La 13979 euro ai C'eed cu 1.6 si 135 CP.

Jetta e atractiva, chiar cu 1.2 tsi. Daca iti permiti tdi-ul, e si mai bine.

Eu zic sa faci un drivetest cu cele pe care le ai in vedere si apoi decizi mai clar. Deocamdata stii cum e in Logan 1.5 dci 90 CP.
                          Last edited by mr.K; 25 August 2016, 20:33.

Comment

• Da, ma refeream la TDI de 110 CP la 2.0 TDI, ca are putere mica corelata cu capacitatea motorului.
                            Nu, nici in Logan 1.5 90CP nu stiu cum e. Stiu cum e motorul, fiindca am la munca, da e un Logan vechi, din 2007 sau 2008, vai mama ei.
                            Deci Fiat Tipo cred ca pica din ecuatie. O sa vad ce e cu acea Kia si VW Jetta. Poate am cum sa fac drive test cu toate 3 (inclusiv cu Loganul) si apoi voi decide.
                            La Kia motoarele aspirate au cuplu mic la turatii mari. 165 Nm la 4580 rot/min mi se pare jenant pentru un motor. Plus ca, si consumul real din ce am citit asa rapid pe net, este maricel. 10.5 l in Bucuresti, la -8 grade. Cam mult fata de cei 8 l/100 km data de producator
                            Last edited by blanarucristi; 25 August 2016, 20:49.
                            Logan Ambition 1.6 8V

Comment

• Cu Jetta de 110 cp vei avea cel mai mic consum.Nu e o masina de racer..Din aceiasi cilindree exista si varianta de 150 cp..la alti bani desigur..
                              Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Eu zic sa faci un drive test si cu 0.9 tce. Daca nu l-ai condus inca, poti fi surprins.
                                Merge destul de bine motorul si consumul sigur e mai mic decat la Ceed 1.4 (care are 100 de cai nu 109 cum zicea cineva mai sus)
                                Logan GPL 1.4

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google