Vrei sa cumperi masina cand ai banii pregatiti si faci drivetest dupa drivetest.
Asa, stai sa o vand pe asta, sa mai iau inca juma' din banii necesari de la banca.
E o discutie ce s-a lansat de dragul discutiei, ceva de genul: [B]oare ce as putea face cu 12 mii de euro, pe care inca nu-i am, dar daca i-as avea....sa cumpar Logan, sau sa cumpar Logan?
Ca celellate variante au fost respinse din fasa, direct pe forum, fara a urca macar intr-o MASINA, fizic.
Ma scuzati, asta nu e discutie serioasa.
Asa, si eu am de gand sa-mi vand masina, sa mai imprumut niste bani si sa cumpar un BMW F30 nou. Ce spuneti, merita? Sau sa ma arunc direct la un F10?
Cred ca tu te plictiseai si ai zis sa dai tema pe forum.
Pai pune mana si citeste. Ai forumul la dispozitie. Da, s-a izbit cel putin o persoana de aceasta problema. Nu-s deloc aberatii ce ai auzit, e pur si simplu modul Dacia de a trata problema. Trebuie sa dai cu pumnul in masa pentru a beneficia de ceva ce ti se cuvine.
Vrei sa-ti facem o recenzie?
Asa, stai sa o vand pe asta, sa mai iau inca juma' din banii necesari de la banca.
E o discutie ce s-a lansat de dragul discutiei, ceva de genul: [B]oare ce as putea face cu 12 mii de euro, pe care inca nu-i am, dar daca i-as avea....sa cumpar Logan, sau sa cumpar Logan?
Ca celellate variante au fost respinse din fasa, direct pe forum, fara a urca macar intr-o MASINA, fizic.
Ma scuzati, asta nu e discutie serioasa.
Asa, si eu am de gand sa-mi vand masina, sa mai imprumut niste bani si sa cumpar un BMW F30 nou. Ce spuneti, merita? Sau sa ma arunc direct la un F10?
Da, Mr. K probabil ca uneori se plictiseste
Dar ca idee, presupunand un scenariu ca dupa 1 an cat e masina in garantie, apar puncte de rugina. Ce se vor intampla cu partile afectate, si cum raspunde Dacia la aceste solicitari? Am auzit tot felul de aberatii gen ca in multe cazuri, Dacia da vina pe tine ca proprietar, cum ca nu ai exploatat masina corespunzator, si de aceea a aparut rugina. S-a izbit cineva de aceasta problema, ma refer la noul Logan?
Vrei sa-ti facem o recenzie?
Comment