Ce pot sa zic este ca arata ffffffffffffffffffffffff bine! si as cumpara o daca se vinde asa...dar presupun ca sunt alte preturi.
Facelift Logan 2 /2016
Collapse
X
-
Mie imi plac foarte mult jantele din poza asta.
Un cod ceva pentru ele sau ceva detalii exista? Poate in viitor se vor "importa" si pe la noi.Attached Files
Comment
-
Mi se pare o mizerie de masina cu motorizarea respectiva, nu datorita motorizarii in sine, ci estajarii cutiei. Daca la 120 in 1.2 ma enerveaza sunetul motorului, gandeste-te cum o sa iti bubuie in urechi 1.0, care are la aceiasi viteza probabil 500-800 rpm peste.
Comment
-
Stateam de vorba, deunazi, cu cineva care a plecat sa munceasca in Belgia. Povestea ca acolo are de la munca un Sandero 1.2 16v si se plangea ca "dom'le e puturoasa rau de tot". Il intreb, putin timid, ce masina conduce in tara. Zice, Matiz... Marsh, mha, d-aici!
Cam asa e si cu 1.0 SCe, care nici n-a aparut inca pe strazi, dar este o putore ordinara si galagioasa.Last edited by vitriol; 9 February 2017, 10:07.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by anton.dan View Postce sa zic mare diferenta intre 1.0sce si 1.2 d4f
eu l-as prefera fara ezitare asta nou tehnologie mai noua nu vechitura aia de d4f aparut in 1998
am pe sandero asta d4f l-as schimab iimediat cu 1.0sce daca s-ar putea opta acum.,
Nu a zis nimeni ca e racheta, ca merge bine la drum lung. Dar pentru cei care fac drumuri scurte cum fac eu in general, sau prin oras sau chiar drum lung si nu depasesc 100km/h , e o optiune de luat in calcul. Sau ca o a 2-a masina, daca nu vrei sa platesti taxe mari.
Comment
Comment